ΚΑΛΑΘΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

ΚΑΛΑΘΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΑ

Οι κυβερνητικές δεσμεύσεις που ανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τομέα της οικονομίας, της ασφάλειας και της κοινωνικής πολιτικής, κατά τη σημερινή συνέντευξη τύπου, αναδεικνύουν το χαρακτήρα δημοψηφίσματος και προάγγελου εθνικών εκλογών που προσδίδει η Νέα Δημοκρατία στις ευρωκάλπες. 
 Ταυτόχρονα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χωρίς να παίρνει λέξη πίσω, από τις καταγγελίες που έκανε για τις σχέσεις του πατέρα του Πρωθυπουργού με την δικτατορία, θέλησε να κλείσει τον κύκλο της αντιπαράθεσης με τον κ. Τσίπρα σε προσωπικό επίπεδο δίνοντας όμως το μήνυμα «καμία πρόκληση δεν θα μένει αναπάντητη». «Θα ψηφίσουμε το επίδομα που ο ΣΥΡΙΖΑ βαφτίζει 13η σύνταξη» 
Ο κ. Μητσοτάκης, όσον αφορά την οικονομία, δεσμεύτηκε στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου, ότι αν η κυβέρνηση δεν ψηφίσει την τροπολογία της ΝΔ, για κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου, ο ίδιος ως Πρωθυπουργός θα νομοθετήσει την κατάργηση του νόμου ΣΥΡΙΖΑ που «ρίχνει» το αφορολόγητο στις 5.700 ευρώ, στερώντας από τους συνταξιούχους μια σύνταξη. Αυτό, τη στιγμή που θα ψηφίσει «το προεκλογικό επίδομα που βαφτίζει ο ΣΥΡΙΖΑ 13η σύνταξη», καθώς «κάθε οποιαδήποτε βοήθεια είναι σημαντική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages