ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ- ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ DEBATE - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019

ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ- ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ DEBATE

ΛΙΓΟ πριν την λήξη της προεκλογικής περιόδου σημειώθηκε νέα κόντρα για το θέμα τηλεοπτικού debate μεταξύ των 2 υποψηφίων για συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό. Παραθέτουμε τα επίσημα δελτία τύπου χωρίς περισσότερα σχόλια. 
ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ..
Ο κ. Κατσίβελας σε δελτίου τύπου ανέφερε ότι ¨Στις 10 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γ. Λεβεντάκης σε δημοσιευμένη στα ΜΜΕ απαντητική επιστολή του πρότεινε debate για την ενημέρωση του λαού.
Και ήρθε η κρίσιμη ώρα την 28η Μαΐου, μετά από πρόσκληση του τηλεοπτικού σταθμού ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ για το debate. Και εμείς αποδεχθήκαμε με χαρά την πρόσκληση, αλλά και ο κ. Λεβεντάκης αρνήθηκε.
Πρότεινε debate γιατί πίστευε πως θα φοβηθούμε, αλλά τελικά αρνήθηκε έναν αγώνα επιχειρημάτων και πειθούς όταν με χαρά τον αποδεχθήκαμε, γιατί εμείς έχουμε επιχειρήματα, μπορούμε να τεκμηριώσουμε όσα ισχυριζόμαστε, μπορούμε να κοιτάμε το λαό στα μάτια με ευθύνη και συνέπεια.
Η ελεύθερη έκφραση των διαφορετικών απόψεων είναι θεμελιώδες στοιχείο της δημοκρατίας και στην προκειμένη περίπτωση ο λαός θα είχε την ευκαιρία της κριτικής προσέγγισης των θέσεων και του οράματος για την Τριφυλία και των δύο συνδυασμών. Εμείς δεν το αρνηθήκαμε.
Το επιχείρημα του επιβαρυμένου προγράμματος του κ. Λεβεντάκη δεν πείθει, αφού ως γνωστό οι τηλεοπτικές εκπομπές μαγνητοσκοπούνται οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου. Τα συμπεράσματα είναι του λαού."
'ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ' ΖΗΤΑ Ο ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ DEBATE
Ακολούθως ο κ. Λεβεντάκης απάντησε επίσημα με το εξής: "Κύριε Κατσίβελα, Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, είμαι υποχρεωμένος να σας διαψεύσω και να εναντιωθώ στην παραπληροφόρηση, που δόλια, επιχειρείτε σε βάρος μου και μάλιστα λίγες μόλις μέρες, πριν τη διενέργεια του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών.
Όπως ενημερώθηκα σήμερα, από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με το από (30-05-2019) δελτίο τύπου του συνδυασμού σας, μην έχοντας πλέον άλλο επιχείρημα, ανασύρατε από το χρονοντούλαπο το debate, στο οποίο πρώτος εγώ σας προσκάλεσα (στις 10-05-2019) και για το οποίο ποτέ, βεβαίως, δεν έλαβα από εσάς καμία απάντηση.
Καταλαβαίνω απόλυτα, πως το ευοίωνο για το Συνδυασμό μας “ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας” αποτέλεσμα του α’ γύρου των δημοτικών εκλογών και το ενδεχόμενο της δικής σας ήττας, στο β’ γύρο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, σας έχει δημιουργήσει σύγχυση, αλλά όχι και απώλεια μνήμης, θέλω να πιστεύω. Έρχεστε λοιπόν, προπαραμονές των εκλογών, να ζητήσετε τη διεξαγωγή, του εν λόγω debate, για να πούμε στο λαό της Τριφυλίας, τι; Όσα ήδη έχω αναφέρει στις προεκλογικές ομιλίες μου; Θα ήταν βαρετό και ανούσιο, πιστεύω, για τον τηλεθεατή.
Ο κόσμος κ. Κατσίβελα καταλαβαίνει πολύ καλά τα “πολιτικά παιχνίδια” και δεν είναι έντιμο να υποτιμάτε τη νοημοσύνη του. Εγώ, τουλάχιστον, δεν πρόκειται να το πράξω ποτέ αυτό. Αυτές τις μέρες, πρωταρχικό μου μέλημα είναι να βρεθώ δίπλα στον κόσμο που με στήριξε και να τον ευχαριστήσω, που με τίμησε με την ψήφο του. Σταματήστε λοιπόν, όσο είναι ακόμα καιρός, την παραπλάνηση του λαού της Τριφυλίας και αυτή τη φορά δεν σας το ζητώ απλά, αλλά το απαιτώ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages