ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΔΙΝΕΙ Η ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019

ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΔΙΝΕΙ Η ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Λίγες ώρες μετά εκδόθηκε ανακοίνωση από την απερχόμενη Δημοτική αρχή όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι η εντολή καθαρισμού στον εργολάβο για τον καθαρισμό των ακτών δόθηκε από τον κ. Κατσίβελα. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι¨
" Ο κάθε συμβαλλόμενος εργολάβος με το Δήμο μας, αλλά κ όλους τους ΟΤΑ, υποχρεούται να εκτελέσει το συμβατικό έργο που προβλέπεται από τη σύμβαση του έργου. Εντολή εκτέλεσης του έργου παίρνει ή από τον επιβλέποντα του έργου ή από την αρμόδια υπηρεσία ή τη Δημοτική Αρχή αφού ενημερωθεί η επιτροπή παραλαβής του έργου, η οποία δεν δύναται να υπογράψει τίποτα περισσότερο από ότι η σύμβαση περιλαμβάνει. Ο κ. Ηλίας Παναγόπουλος έχει σύμβαση με το Δήμο μας, η οποία αφορά δύο υποέργα την αγροτική οδοποιία και τον καθαρισμό κοινοχρήστων χώρων. Η σύμβαση του έργου προβλέπει αριθμό ημερομισθίων για τα μηχανήματα έργου και όχι περιοχές έργου. 
 Ο κ Ηλίας Παναγόπουλος είναι αυτονόητο ότι εντολές παίρνει από την Δημοτική Αρχή ή τους θεσμικούς παράγοντες που προαναφέρθηκαν και με κανένα τρόπο από αναρμόδια άτομα. Η δημιουργία εντυπώσεων είναι μια εύκολη πρακτική. Ο κ Λεβεντάκης και η κ Παναγιωτοπούλου αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους την 1η Σεπτεμβρίου. Για ότι γίνεται μέχρι τότε είναι ευθύνη και έργο της παρούσης Δημοτικής Αρχής και έως την ορκωμοσία τους δεν έχουν κανένα θεσμικό ρόλο. Εντολή για τον καθαρισμό των παραλιών δόθηκε στον κ. Ηλία Παναγόπουλο – Εργολάβο του έργου από το Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Παν/τη Κατσίβελα. " 
 Μάλλον το καλοκαίρι είναι μακρύ όπως προβλέπεται οπότε εμείς απλώς θα παραθέτουμε τα...γεγονότα ή καλύτερα τα επεισόδια ανακοινώσεων μεταξύ απερχόμενης και νέας Δημοτικής αρχής. Πάντως μάλλον ειδήσεις βγήκαν από τις ανακοινώσεις και το γιατί θα το μάθουμε την 1η Σεπτεμβρίου..ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages