ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ

 ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
@ΚΑΛΗ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ εβδομάδα. Η ώρα της κάλπης μπορεί να πέρασε προσωρινά μέχρι τις εθνικές εκλογές, αλλά τα συμπεράσματα που προκύπτουν είναι αρκετά. Με νέα Δημοτική αρχή από 1η Σεπτεμβρίου, με νέα πρόσωπα στο Δημοτικό συμβούλιο αλλά κυρίως με διαφορετική σύνθεση, αν και παραμένουν ορισμένοι παλιοί αυτοδιοικητικοί..
@Δείγματα γραφής ήδη αποτυπώνονται από την πρώτη ημέρα της νέας αρχής τόσο για το θέμα της διοίκησης όσο και της μελλοντικής εξωστρέφειας του Δήμου, κινούμενη σε ένα πλαίσιο υλοποίησης των όσων εξαγγέλθηκαν προεκλογικά..
@Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ: Καθοριστικής σημασίας ήταν η πρώτη επίσκεψη του νέου Δημάρχου στην έδρα του Δήμου. Εκεί στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας φρόντισαν να είναι όλοι στις θέσεις τους. Μίλησε με προισταμένους υπηρεσιών, χαιρέτησε τους υπαλλήλους και έμαθε για τον στόλο των μηχανημάτων του Δήμου...
@Αυτό πέρασε στα ψιλά των ειδήσεων. Διότι πλέον σταδιακά υπάρχει επίγνωση για το που βρίσκονται..ξεχασμένα τα βαρέα οχήματα καθώς δεν αποκλείεται από το φθινόπωρο ανασχεδιασμό των δυνάμεων του Δήμου. Θα έχουμε πολλές αποφάσεις εξάλλου..
@ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ..ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Προβληματισμένος ωστόσο φάνηκε να ήταν ο νέος Δήμαρχος συνοδευόμενος από τους νέους συμβούλους στην συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής όπου ήταν παρών για πρώτη φορά. Έθεσε ερωτήσεις για τους διαγωνισμούς, τις αποθήκες του Δήμου για τα λιπαντικά, την κύρωση πρακτικών. 
@Η ουσία είναι ότι η νέα Δημοτική αρχή θα είναι προσεκτική για την τήρηση όχι μόνο της νομιμότητας και διαφάνειας αλλά κυρίως για την υλοποίηση έργων. Απομένει να δούμε τι θα πράξει ωστόσο για τις απευθείας αναθέσεις καθώς και την τήρηση των όρων για έργα που θα παραδοθούν το επόμενο διάστημα καθώς θα έχουμε νέα σύνθεση της επιτροπής.
@ΧΑΛΙΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: Στην συνεδρίαση πάντως βγήκε η είδηση ότι η νέα δημοτική αρχή έχει προτάξει ως βασική προτεραιότητα το θέμα του επαρχιακού οδικού δικτύου με τους κατεστραμμένους δρόμους που αποτελεί κύρια αιτία ατυχημάτων. 
@Χάθηκαν νέοι άνθρωποι αλλά η ουσία είναι ότι το οδικό δίκτυο ακόμα κι εντός των αστικών κέντρων είναι σε άσχημη κατάσταση, καθώς δεν...έγιναν καν οι δημοπρασίες έργων, την ώρα μάλιστα που από τον Φεβρουάριο ανέμεναν κάποιοι την περιφέρεια Πελοποννήσου για να επουλώσει το οδικό δίκτυο Κυπαρισσίας και Φιλιατρών...Αλλά τίποτα...
@ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Η πρώτη πάντως επίσημη θέση του νέου Δήμου επήλθε για το θέμα του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών με αφορμή την μετακίνηση ιατρού. Η ευθεία δήλωση ότι δεν πρόκειται να συμπράξει κανείς σε οποιαδήποτε σκέψη υποβάθμισης των υπηρεσιών υγείας ήταν ξεκάθαρο..
@Απάντησε πάντως το γραφείο του απερχόμενου Δημάρχου Τριφυλίας ότι με ενέργειες του συντονιστή κ. Σωτηρόπουλου καλύφθηκε το κενό που δημιουργήθηκε με την μετακίνηση ιατρού παθολόγου. Πάντως το θέμα με τα κέντρα υγείας δεν έχει ακόμα τελειώσει..
@Για το νοσοκομείο Κυπαρισσίας που δεν έχει διευθυντή καθώς ο απερχόμενος κ. Μπασιάκος προτίμησε να πάει στο Δήμο Δυτικής Μάνης φαίνεται ότι υπάρχει κενό. Να υποθέσουμε όπως λένε οι πληροφορίες μας ότι θα περιμένουν τις εκλογές και μετά την προκήρυξη της κενής θέσης για την διοίκηση του ιδρύματος;
@ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ: Προκλήσεις λοιπόν ενόψει Σεπτεμβρίου. Πάντως εμείς ραδιοφωνικά τα λέμε κάθε πρωί στις 8 στον Παλμό 90,5 με έγκυρα ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ειδήσεις. Γιατί το λέμε κάθε φορά ότι πρέπει να είμαστε σωστοί και ενημερωμένοι Μεσσήνιοι πολίτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages