ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΚΑΛΛΙΟ αργά ποτέ λένε στην Τριφυλία, καθώς όλοι αναρωτιούνται πόσα χρόνια έπρεπε να περάσουν για να ληφθεί απόφαση επιτέλους για την ανάθεση μελέτης που θα προβλέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αντικατάσταση του απαρχαιωμένου δικτύου ύδρευσης στην Κυπαρισσία. 
Εδώ αποτυπώνεται άλλη μια επιτυχία του Εμπορικού συλλόγου της πόλης που πέτυχε μετά από έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. την ομόφωνη απόφαση για την ολοκληρωμένη μελέτη στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Τριφυλίας. 
Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά ότι: 
"Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι με την υπ΄ αριθμών 1367/5.7.2019 πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. και μετά το υπ΄ αριθμών πρωτοκόλλου 0117/24.06.2019 έγγραφο του συλλόγου μας προς την Δ.Ε.Υ.Α.Τ., με σκοπό την σύγκληση εκτάκτου Διοικητικού Συμβούλιου της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. με θέμα συζήτησης την «Αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Κυπαρισσίας», διαμέσου του εκπροσώπου μας στο Διοικητικό Συμβούλιο αυτής, το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. σε σημερινή της συνεδρίαση (10/07/2019) έλαβε ομόφωνη απόφαση για την ανάθεση μελέτης αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην πόλης μας.
 Έτσι για πρώτη φορά κινούνται πραγματικά οι διαδικασίες ώστε να επιλυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα της Κυπαρισσίας, που αντιμετωπίζουμε όλοι οι κάτοικοι της, σχεδόν σε καθημερινή βάση, όπως επίσης και οι επισκέπτες της περιοχής μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μελέτη θα περιλαμβάνει τόσο το εσωτερικό δίκτυο της πόλης αλλά και το εξωτερικό (πηγές, αγωγοί μεταφοράς, υδραγωγεία κ.ο.κ.). Μετά από αυτή τη θετική εξέλιξη θα πρέπει να δοθεί πραγματικά αγώνας δρόμου τόσο από τον μελετητή όσο και από τους υπευθύνους έτσι ώστε να ολοκληρωθεί έγκαιρα η μελέτη για να μπορέσει να εξασφαλιστεί άμεσα και η ανάλογη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Φιλόδημος Ι»."
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages