ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΙΕΣ-ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ 39ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ! - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΙΕΣ-ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ 39ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!

ρεπορτάζ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
ΜΕΓΑΛΕΣ επιτυχίες σημείωσαν οι μαθητές της Τριφυλίας με την ανακοίνωση των εισαχθέντων σε σχολές της προτίμησής τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Μάλιστα το ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας ξεπέρασε τον εαυτό του με εισαγωγή υποψηφίων σε σχολές ζήτησης καθώς είχαμε επιτυχίες για περισσότερους από 12 υποψηφίους.
Ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ κ. Δημήτρης Δράκος δήλωσε ικανοποιημένος λέγοντας ότι σημειώθηκαν επιτυχίες σε σχολές πολιτικών μηχανικών, δημόσιας διοίκησης, μάρεκτινγκ και επικοινωνίας, οδοντιατρικής, νοσηλευτικής, μηχανικών βιομηχανικής σχεδίασης και παραγωγής, καθώς η σωστή προετοιμασία των υποψηφίων οδήγησε στην εκπλήρωση των στόχων τους.
ΜΗΤΕΡΑ 2 ΠΑΙΔΙΏΝ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΖΩΗΣ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Η μεγάλη είδηση ωστόσο των ημερών αποτελεί ένα μάθημα ζωής που έδωσε μια 39χρονη μητέρα δύο παιδιών που έκανε πραγματικότητα το όνειρο μιας ζωής, καθώς πέρασε 1η πανελλαδικά στην Αθήνα, στην σχολή Διεθνών και ευρωπαικών οικονομικών σπουδών. Η Νικολέτα Ζωίτσα ως μητέρα και σπουδάστρια παρακολούθησε μαθήματα λαμβάνοντας περισσότερα περισσότερα από 17.555 μόρια και ήταν πρώτη στο τμήμα Οικονομίας και διοίκησης του σχολείου. 
Μιλώντας αποκλειστικά στον ιστότοπο kyparissianews.com δήλωσε ότι "η ζωή δεν σταματά εδώ, ελπίζω ότι η γνώση μπορεί να φέρει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, για μένα το ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας προσφέρει τεράστιες δυνατότητες για αποκατάσταση στην αγορά εργασίας" ενώ επισήμανε ότι "θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τους καθηγητές, αλλά και την κα Αναστασοπούλου και την κα Μαρίνη, τον διευθυντή του σχολείου και όλους όσους είχα δίπλα μου αυτά τα χρόνια, για να γίνει πράξη αυτή η πρωτιά σε ένα νέο τμήμα που δημιουργήθηκε το 1993 για το Οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών" το οποίο θεωρείται κορυφαίο σύμφωνα με ευρωπαικούς οργανισμούς.
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ
Ο Κώστας Τσιμπλής που πέρασε στην σχολή Κοινωνιολογίας του ΕΚΑΠ στην Αθήνα δήλωσε ότι "αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που πέρασα σε αυτό το τμήμα κάτι το οποίο δεν περίμενα και ήταν εντελώς ξαφνικό και απρόσμενο σε αυτό βοήθησε και το σχολείο μου το ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, το οποίο σιγά σιγά εξελίσσεται και δίνει περισσότερες ευκαιρίες στους μαθητές να πορευτούν στην ζωή τους και να έχουν μία καλή σταδιοδρομία με καλές θέσεις σε πανεπιστήμια ελπίζω κάθε μαθητής να πέρασε εκεί που ήθελε και ένα νέο ξεκίνημα αρχίζει για όλους μας είμαι περήφανος για όλους ευχαριστώ πολύ". .

Ο Γιώργος Παπασταθόπουλος που πέρασε στη σχολή Μηχανικών βιομηχανικής σχεδίασης και παραγωγής στο Αιγάλεω δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα "Δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα όμως. Επειδή είδα τους κόπους μου να ανταμείβονται και πέρασα σε μια πόλη ωραία πόλη και σε μια πάρα πολύ καλή σχολή" με εφόδια για το μέλλον. 
ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΓΕΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
Σημαντικές επιτυχίες σημειώθηκαν στο ΓΕΛ Κυπαρισσίας καθώς η είσοδος σε μια σχολή της αρεσκείας των υποψηφίων ήταν το όνειρο ζωής. Ο επιτυχόντας Άγγελος Δημόπουλος δήλωσε ότι πέρασε στην σχολή στο Μετσόβειο πολυτεχνείο στο τμήμα Μηχανολόγων ηλεκτρονικών το οποίο αποτέλεσε την πρώτη του επιλογή στο μηχανογραφικό δελτίο, για να προσθέσει ότι νιώθει χαρούμενος ευχαριστώντας τους συμμαθητές του και όσους τον στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια, ενώ το αντικείμενο της σχολής και τα οφέλη που προσφέρει ήταν το βασικό κριτήριο επιλογής για τον υποψήφιο στο συγκεκριμένο τμήμα. 
Η υποψήφια Ειρήνη Βλάχου από την Κυπαρισσία δήλωσε ότι πέρασε στη σχολή επιστημών εκπαίδευσης και αγωγής στην προσχολική ηλικία στην Πάτρα για να υπογραμμίσει ότι αυτή ήταν η δεύτερη επιλογή της στο μηχανογραφικό, παρότι έγραψε αρκετά καλά το όνειρό της ήταν να ασχοληθεί με τα παιδιά στα πρώτα βήματα της εκπαίδευσης και τώρα αυτό εκπληρώνεται τελειώνοντας το σχολείο. 

Και  φέτος  πολλές επιτυχίες από  το ΓΕΛ Δωρίου στα ΑΕΙ
 Ο Διευθυντής του ΓΕΛ Δωρίου Σωτήρης Καρούμπαλης με αφορμή τα αποτελέσματα των πανελλαδικών δήλωσε ότι: "Ως   διευθυντής  του ΓΕΛ Δωρίου, θα  ήθελα να συγχαρώ μέσα  από την καρδιά μου , τόσο  τους επιτυχόντες στα ανώτατα  εκπαιδευτικά ιδρύματα, όσο και όλους  τους μαθητές και μαθήτριες που έδωσαν  τον αγώνα τους και συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Το  σχολείο μας είχε και φέτος σημαντικές επιτυχίες από τους μαθητές του  στα ΑΕΙ και αυτό το γεγονός μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι θα συνεχιστούν  οι επιτυχίες και την επόμενη σχολική χρονιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο των  μαθητών μας πέρασε σχεδόν στις σχολές της πρώτης ζήτησης τους.
Εύχομαι καλή σταδιοδρομία  στους επιτυχόντες και πάντα επιτυχίες στην ζωή τους , αλλά και στους μαθητές που δεν κατευοδώθηκαν  οι επιθυμίες τους να τους τονίσω , ότι τίποτα δεν χάθηκε, η ζωή είναι μπροστά τους και έχουν την ευκαιρία  να ξαναδοκιμάσουν την επόμενη σχολική χρονιά για να πετύχουν τον στόχο τους ή ακόμα και να αναζητήσουν και άλλες  διεξόδους για το μέλλον τους. Επίσης συγχαίρω τους καθηγητές του σχολείου , που συμπαραστάθηκαν και παρείχαν την καλύτερη  δυνατή στήριξη στους μαθητές τους , καθώς και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων που με την αγαστή συνεργασία του με το σχολείο συνέβαλλε τα μέγιστα  στην επιτυχία των μαθητών μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages