ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ

Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών Κώστα Καραμανλή πραγματοποίησε ο βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς. Με τον Υπουργό συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα που αφορούν στα μεγάλα έργα υποδομών της Μεσσηνίας.
Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν το έργο του δρόμου «Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη», έπειτα και από τις τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις φορέων και βουλευτών γύρω από το θέμα. Είναι προφανές ότι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομών για την Μεσσηνία και βρίσκεται ψηλά στο ενδιαφέρον της μεσσηνιακής κοινωνίας.
Κατά την συζήτηση, δόθηκε η ευκαιρία να αναλυθούν τα θετικά και τα αρνητικά σημεία των δύο (2) προσεγγίσεων που προτείνονται: αφενός της παραλιακής χάραξης του δρόμου και αφετέρου της νέας χάραξης που προτάθηκε.
Δεδομένης της υψηλής σημασίας του έργου αυτού και της ανάγκης για την άμεση δρομολόγηση της υλοποίησής του, ο κ. Μαντάς πρότεινε να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα υπό τον Υπουργό, μια συνάντηση εργασίας με τους Βουλευτές Μεσσηνίας, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τους Δημάρχους των εμπλεκόμενων Δήμων και την Τεχνική Υπηρεσία του Υπουργείου. Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής θα γίνει εφικτό να αναλυθούν διεξοδικά τα ζητήματα των δύο (2) προσεγγίσεων και να κατατεθεί προς την Κυβέρνηση μια κοινά αποδεκτή επιλογή για την κατασκευή του έργου.
Πέραν των ανωτέρω θεμάτων, συζητήθηκε το σχέδιο για την κατασκευή του οδικού άξονα «Τσακώνα-Καλό Νερό», ενός έργου υποδομής που θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην περαιτέρω ανάπτυξη της δυτικής Μεσσηνίας. Το συγκεκριμένο έργο αναμένεται να γίνει αντικείμενο της διαπραγμάτευσης του Υπουργού με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages