"ΖΕΜΑΤΑΝΕ" ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΝΟΝΗΣΟΥ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019

"ΖΕΜΑΤΑΝΕ" ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΝΟΝΗΣΟΥ

Πρεμιέρα με “καυτά” θέματα για το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου την Τετάρτη, και, όταν λέμε “καυτά”, εννοούμε θέματα που “καίνε” εδώ και καιρό την τοπική επικαιρότητα… Αρχικά, ο Π. Νίκας με φόρα από την εκκίνηση που έχει κάνει και με δεδομένο την δραματική κατάσταση στην οποία και βρίσκονται περιοχές της Πελοποννήσου με τα σκουπίδια, φέρνει τη… νούμερο ένα βασική εκκρεμότητα για να τρέξει η λύση της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης μέσω ΣΔΙΤ, εκεί όπου η προηγούμενη αρχή… κόλλησε και δεν… τα κατάφερε. 
Ως δεύτερο θέμα συναντά κανείς στην ημερήσια διάταξη της Τετάρτης στις 4 μ.μ. στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης την κήρυξη της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για τις εκτάσεις που αφορούν τις μονάδες σε Αρκαδία και Λακωνία, και, εκεί θέλει να έχουν ληφθεί από το Σώμα οι αποφάσεις εκείνες που να δείχνουν και την κατεύθυνση της άμεσης υλοποίησης του έργου, εφόσον και αυτή η υπόθεση πάρει το “πράσινο φως”. 
 Ο ίδιος ο Περιφερειάρχης δίνει έμφαση στην συναίνεση και την συνεργασία και δεν είναι τυχαίο ότι κανείς συναντά από την… πρώτη συνεδρίαση την συγκρότηση μιας διαπαραταξιακής επιτροπής για το ΕΣΠΑ. Με φόντο μάλιστα τη δύσκολη κατάσταση στην απορρόφηση όπως ο ίδιος την παρουσίασε και την όλη πρόθεση αναθεώρησης που ήδη τρέχει – είδαμε και τις πρώτες απεντάξεις σε έργα που δεν είχαν ώριμες μελέτες – ο κ. Νίκας κάνει μια ακόμη κίνηση και δίνει ουσιαστικό βήμα μέσω της διαπαραταξιακής επιτροπής σε όλες τις παρατάξεις για να έχουν χρήσιμο ρόλο στην χάραξη πολιτικής σε αυτό το κρίσιμο για την οικονομία της Πελοποννήσου θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages