Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Προετοιμασια του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ κυπαρισσιας στο Σοφικο Κορινθίας.
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και χωρις τραυματισμους η προετοιμασία της προαγωνιστικης και αγωνιστικής όμαδας του συλλόγου στο Sofiko summer camp 26-31/08/2019. το προπονητικό αυτό 6ημερο οι αθλητες του συλλόγου υπό την συνοδεία και την επίβλεψη του προπονητή του συλλόγου Αλεξόπουλου Παναγιώτη αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες, από σημαντικούς προπονητες στον χώρο του ταεκβοντο όπως είναι ο προπονητής της εθνικής παίδων του Ιράν Moreza Yari και ο Γερμανός προπονητής Roman Starchenko, καθώς επίσης προπονήθηκαν και με αθλητες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο σύλλογος μας ευχαριστεί πολύ τους διοργανωτές για αυτό το όμορφο προπονητικό καμπ, και ιδιαίτερα τον πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας κύριο Θωμαΐδη Νίκο ο οποίος είναι ο κυριος εμπνευστής αυτού του υπέροχου καμπ αφού για 6η συνεχόμενη χρόνια, προσπαθεί να φέρει τους καλύτερους προπονητες στον χώρο ώστε οι αθλητες που συμμετέχουν να αποκοιμίσουν τα μέγιστα ωφελεί επάνω στο άθλημα. Ο σύλλογος μας εύχεται στους αθλητες του καλή αγωνιστική χρόνια χωρίς τραυματισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages