Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος: Πόσο ακριβότερη είναι η παραλιακή χάραξη; - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019

Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος: Πόσο ακριβότερη είναι η παραλιακή χάραξη;

ΣΕ ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ –  ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ… κανονικότητας φαίνεται πως μπαίνουν επιτέλους μια σειρά από σημαντικά έργα για τη Μεσσηνία, τα οποία φέρονται πως είχαν μείνει πίσω λόγω διαφορετικής ιεράρχησης από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου.
Ρεπορτάζ Γεωργία Αναγνωστοπούλου
Αυτά, μαζί με τις διεκδικήσεις για τα μεγάλα οδικά έργα, αναμένεται αν τελεσφορήσουν, να αλλάξουν… τον χάρτη της ευρύτερης περιοχής, η οποία έχει μείνει πίσω στην ανάπτυξη. Χαρακτηριστικά ήταν χθες όσα ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο οποίος μιλώντας στον Best 97.3, έκανε ξεκάθαρο το στίγμα της νέας Αρχής, τονίζοντας πως άμεσα, τα έργα του ΕΣΠΑ αναθεωρείται. Ρόλο άλλωστε η Περιφέρεια, θα διαδραματίσει και σε σημαντικά έργα όπως η κατάληξη της Ολυμπίας Οδού, που σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή, που σύντομα θα επισκεφθεί τις Βρυξέλλες, θα καταλήξει στην Τσακώνα, αλλά και στο Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη που δεν αποκλείεται να… σπάσει σε δύο τμήματα. «Έχω ζητήσει κατά καιρούς το κοστολόγιο της παραλιακής χάραξης και εκείνο για τη βελτίωση του υπάρχοντος! Δεν μας το έδωσε ποτέ το υπουργείο και είμαι σίγουρος πως μπορούν να κάνουν αυτόν τον «συσχετισμό» και να μας πουν! Όμως ξέρετε κάτι; Ας υποθέσουμε πως είναι 5 και 10 εκατ. ευρώ παραπάνω, σχεδιάζουμε με κριτήριο μόνο το κοστολόγιο ή την προοπτική;», διερωτήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης, εμμένοντας στην παραλιακή χάραξη, την οποία χρόνια τώρα φέρονται να… προωθούν οι φορείς όλων των περιοχών που εμπλέκονται, βάζοντας σε μια άλλη… διάσταση –σίγουρα πραγματική- το θέμα του κόστους, που φαίνεται να μην είναι τόσο… αρνητικά… απλό, τελικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages