Στην… αντεπίθεση για τα έργα και τα πυρηνελαιουργεία η Αντωνία Μπούζα - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Στην… αντεπίθεση για τα έργα και τα πυρηνελαιουργεία η Αντωνία Μπούζα

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου και πρώην περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, ο οποίος αντέδρα
σε στη δήλωση Μητσοτάκη, μετά την επίσκεψή του στο εργοστάσιο για τη διαχείριση των απορριμμάτων στα Γιάννενα, η πρώην αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα, δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις Νίκα για  τα μεγάλα έργα του νομού, στο… φόντο κυρίως, του ΕΣΠΑ, καθώς φυσικά και για τα πυρηνελαιουργεία.
«Η θέση στην οποία  έταξαν οι πολίτες την παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» και η πρωτιά την πρώτη Κυριακή των εκλογών, επιβάλει να είμαστε συνεχώς παρόντες στα ζητήματα του τόπου,  παρακολουθώντας την πορεία των δρομολογημένων  έργων από την  παράταξή μας, με τις εντολές του πρώην περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη», σημείωσε η κα Μπούζα, η οποία ξεκίνησε τις αναφορές – απαντήσεις της, με τον δρόμο Τζανε – Καλαμάκι. «Ένας σπουδαίος οδικός άξονας, που δυστυχώς  χρησιμοποιήθηκε αντιπολιτευτικά  λογω των ποικίλων προβλημάτων που αντιμετώπισε στην πορεία υλοποίησης. Σήμερα, οι εργασίες εντάθηκαν και με την παρέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών ξεπεράστηκαν οι μικρές δυσκολίες. Το χρονοδιάγραμμα ήταν να παραδοθούν τα 2/3 του οδικού  άξονα  μέχρι το Νοέμβριο τ.ε, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, αναμένουμε την ολοκλήρωση τους, μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Θα παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη και θα ενημερώνουμε τους πολίτες», τόνισε η Αντωνία Μπούζα, που στάθηκε και στη βελτίωση του εσωτερικού οδικού δικτύου των Φιλιατρών προϋπολ. 400.000 ευρώ. «Ένα έργο που θα βοηθήσει στην καλυτέρευση της ζωής στην πόλη των Φιλιατρών, μιας δυναμικής αγροτικής περιοχής και με σημαντική οικονομία. Καίτοι κατηγορηθήκαμε από τον νέο περιφερειάρχη κ. Νίκα για δήθεν μικρά έργα, ακολουθήσαμε τη λογική της στήριξης των τοπικών κοινωνιών χωρίς δεύτερες σκέψεις. Έτσι, μετά τις απαραίτητες παρεμβάσεις του Δήμου Τριφυλίας στο αποχετευτικό δίκτυο, οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου,  ξεκινούν από την ερχόμενη Δεύτερα. Νιώθουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που προχωράει η στήριξη των τοπικών κοινωνιών και θα παρακολουθούμε άγρυπνα τις εξελίξεις στα δρομολογημένα έργα μας», επισημαίνει με νόημα η περιφερειακή σύμβουλος και πρώην αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Αντωνία Μπούζα, η οποία στέκεται και στα των πυρηνελαιουργείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages