Κινηματογραφική κλοπή αυτοκινήτου στην Καλαμάτα - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019

Κινηματογραφική κλοπή αυτοκινήτου στην Καλαμάτα

Σαν αστυνομική σειρά σε... συνέχειες εξελίχθηκε μια κλοπή αυτοκινήτου χθες το πρωί από τους Αγίους Ταξιάρχες στο κέντρο της Καλαμάτας. Την κλοπή ανέβασε ο ιδιοκτήτης και παθών, με στοιχεία του αυτοκινήτου και τηλέφωνό του, ώστε αν κάποιος το δει να πάρει και να τον ενημερώσει. 
Βέβαια, όταν έκανε την ανάρτηση δεν περίμενε ότι 3 ώρες μετά θα τον έπαιρνε η Αστυνομία για να τον ενημερώσει πως το αυτοκίνητό του προκάλεσε τροχαίο με εγκατάλειψη τραυματία, ενώ ακολούθησε κυνηγητό με τη ΔΙΑΣ μέχρι το Καλάμι. Οι δύο κλέφτες του αυτοκινήτου ενώ κινούνταν στην οδό Λεΐκων στην Καλαμάτα χθες το απόγευμα συγκρούστηκαν με μηχανή και... έφυγαν. Ειδοποιήθηκε όμως η Αστυνομία και ξεκίνησε η αναζήτηση του αυτοκινήτου και των επιβαινόντων, ώσπου η ΔΙΑΣ τους βρήκε. 
Ο οδηγός και ο συνοδηγός όμως δεν ήταν διατεθειμένοι να παραδοθούν και αφού έφτασαν στο Καλάμι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέβηκε ο οδηγός και έτρεξε να ξεφύγει, ενώ ο συνοδηγός φάνηκε πιο αργός και συνελήφθη. Οσο για τον μοτοσυκλετιστή, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν είχε κάτι το σοβαρό. Επίσης, από την Αστυνομία απάντησαν σε ερώτησή μας για τυχόν εμπλοκή σε άλλη παράνομη πράξη των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο ότι ως εκείνη την ώρα δεν είχε προκύψει κάτι τέτοιο. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages