3 ΦΟΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

3 ΦΟΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Θα παραμείνει σε λειτουργία για το κοινό, το υποκατάστημα της Πειραιώς στα Φιλιατρά, κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε σε επιστολή του ο Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Με την παρούσα, επανέρχομαι στο θέμα που αφορά στο Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην πόλη των Φιλιατρών και στην επικείμενη παύση της λειτουργίας του.
Σας ενημερώνω λοιπόν, πως μετά από προσωπική επαφή που είχα με υψηλά ιστάμενο πρόσωπο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, με διαβεβαίωσε πως το Κατάστημά της στα Φιλιατρά δε θα κλείσει οριστικά, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί.
Αντίθετα, θα παραμείνει σε λειτουργία, εξυπηρετώντας τους πελάτες του και όχι μόνο, κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή εκάστης εβδομάδας.
Μετά τη θετική έκβαση που είχε το αίτημά μας, προς την άνω τραπεζική εταιρεία, στο χέρι μας είναι, πρωτίστως όλοι οι Φιλιατρινοί ενωμένοι, αλλά και όλοι οι Τριφύλιοι να υποστηρίξουμε το Κατάστημά της στα Φιλιατρά, ως πελάτες του, έτσι ώστε στο μέλλον να πετύχουμε και την πλήρη και σε καθημερινή βάση επαναλειτουργία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages