Το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας εν δράσει σε όλη την Ελλάδα - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019

Το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας εν δράσει σε όλη την Ελλάδα

ΟΠΩΣ κατ’ επανάληψη έχει τονιστεί και είναι πλέον κοινή πεποίθηση, το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας αποτελεί τη σημαντικότερη δράση στον τουριστικό τομέα που εξελίσσεται στη Μεσσηνία εδώ και καιρό και πλέον έχει βγει από τα όρια της με δράσεις σε όλη την Ελλάδα.
Με πυρήνα την φιλοσοφία του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας προέκυψε και η διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού on tour σε σύμπραξη και επιμέλεια από το ΙΝΣΕΤΕ και τους εκάστοτε τοπικούς διοργανωτές όπου παρουσιάζεται η φιλοσοφία αυτή. Στόχος του Σχολείου Τουρισμού On Tour είναι να ταξιδέψει στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και να εξοπλίσει στους επαγγελματίες του τουρισμού νέες γνώσεις ιδέες και δεξιότητες προσφέροντάς τους κίνητρα, έμπνευση και πάθος μέσα από δυναμικούς και εξειδικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες.
Στο πλαίσιο του Σχολείου Τουρισμού On Tour ο εκ των ιδρυτών του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας Κώστας Ανδριανόπουλος μίλησε σε Σχολείο Τουρισμού που έγινε στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου στη Σκιάθο και αφορούσε τις Βόρειες Σποράδες. Αντίστοιχο Σχολείο θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου στη Χαλκιδική και στις 24 του μηνός στην Κω, με ομιλητές τους ιδρυτές του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας Κώστα Ανδριανόπουλο και Ανδρέα Ζαγάκο, γνωστοί πανελληνίως και ως ΑΝ.ΖΑ. Ενδιάμεσα θα πραγματοποιηθεί και ένα Σχολείο στην Κόρινθο ενώ από 11 έως 14 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί το 9ο Σχολείο Τουρισμού στην Καλαμάτα στα ξενοδοχεία Elite και Costa Navarino.
Θανάσης Παντές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages