«Κονταρομαχίες» Λεβεντάκη με Κατσίβελα, Τσίγγανο και Τερζή στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019

«Κονταρομαχίες» Λεβεντάκη με Κατσίβελα, Τσίγγανο και Τερζή στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Σε μια ακόμη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας δεν έλειψαν οι «κόντρες» του δημάρχου, Γιώργου Λεβεντάκη, με τον πρώην δήμαρχο κι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΤΡΙΦΥΛΙΑ Συνεχίζουμε», Παναγιώτη Κατσίβελα», αλλά αυτή τη φορά σημειώθηκαν «κόντρες» και με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες», Παναγιώτη Τσίγγανο και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Δημήτρη Τερζή.
Με τον κ. Κατσίβελα δεν ήταν μόνο για ένα θέμα που ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης και, όπως φαίνεται, έτσι θα συνεχίσουν οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, με τους δύο να ανταλλάσσουν πυρά για μια σειρά από θέματα.
Η «κόντρα» με τον κ. Τσίγγανο είχε αφορμή το «like» στο facebook που, όπως είπε ο κ. Λεβεντάκης, έκανε ο ίδιος και η σύζυγός του στην τελευταία δημοσίευση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας για το νερό, με την οποία ζητούσε να πάρουν θέση ο δήμαρχος και το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά και το έγγραφο του Υγειονομικού για την καταλληλότητα του νερού, με τον κ. Τσίγγανο να χαρακτηρίζει «παιδαριώδες» αυτό που συμβαίνει και τον κ. Λεβεντάκη να αναφέρει ότι το «like» έγινε σε δημοσίευση που τον θίγει.
Η τελευταία δημοσίευση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας στο facebook για το νερό ήταν η αφορμή για την επίθεση που εξαπέλυσε ο δήμαρχος Τριφυλίας στον πρόεδρό του, Δημήτρη Τερζή, με τον κ. Λεβεντάκη να τονίζει: «Εγώ το δηλώνω, με τον Εμπορικό καμία σχέση αν δεν αλλάξει πρόεδρο. Ο δήμαρχος το δηλώνει» και τον κ. Τερζή να ανταπαντά ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου έχει επτά μέλη.
Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages