Στο ΠΕΠ Πελοποννήσου η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019

Στο ΠΕΠ Πελοποννήσου η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων

 έργα συνολικού προϋπολογισμού 6.511.105,90 ευρώ εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020» με σχετικές αποφάσεις που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.
Στην εκπαίδευση εντάσσεται το έργο για το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας συνολικού προϋπολογισμού 3.999.105,90 ευρώ με δικαιούχο τον Δήμο Άργους – Μυκηνών.
Ενώ στον τομέα της Υγείας τρία είναι τα έργα που εντάσσονται στο ΠΕΠ Πελοποννήσου και συγκεκριμένα το πρώτο αφορά στην «Αναβάθμιση εξοπλισμού Κέντρων Υγείας Πελοποννήσου με προμήθεια ασθενοφόρων και βιοϊατρικού εξοπλισμού» συνολικού προϋπολογισμού 1.842.000 ευρώ με δικαιούχο την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδος (6η ΥΠΕ). Το δεύτερο έργο αφορά σε εργασίες εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Άστρους της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας» συνολικού προϋπολογισμού 290.000 ευρώ με δικαιούχο την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ
Στο ΠΕΠ Πελοποννήσου εντάχθηκε και το έργο για την «Αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων» συνολικού προϋπολογισμού 380.000 ευρώ με δικαιούχο την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Η πράξη αφορά στην ανακαίνιση, αναδιαρρύθμιση και εκσυγχρονισμό του Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων. Σκοπός της αναδιαρρύθμισης είναι η δημιουργία ενός χώρου φιλικού προς τα ΑΜΕΑ, με τη δημιουργία προσβάσεων για αναπηρικά αμαξίδια, WC ΑΜΕΑ κλπ. καθώς και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους χρήστες. Όσον αφορά τις ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, προβλέπεται η προμήθεια και εγκατάσταση αντλίας θερμότητας για εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη θέρμανση – ψύξη του κτηρίου καθώς και η τοποθέτηση μια ηλεκτρογεννήτριας απαραίτητης για τη λειτουργία του κτηρίου. Προβλέπεται επίσης η σύνδεση του εξωτερικού χώρου με το υπερυψωμένο ισόγειο του κτηρίου μέσω της προσθήκης ράμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages