ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΜΟΥΛΗ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΜΟΥΛΗ

Το ύστατο χαίρε είπαν σύσσωμοι πολίτες και προσωπικότητες το μεσημέρι της Παρασκευής στον Θανάση Τσαμούλη. Στην Εξόδιο Ακολουθία που τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Αυλώνος πάρα πολύς κόσμος έδωσε το παρών συμμετέχοντας στην οδύνη που έχει σκορπίσει ο απροσδόκητος χαμός του Δημοσιογράφου και Εκδότη της Εφημερίδας «Φωνή».
Ενός Ανθρώπου και μιας Προσωπικότητας που αφήνει μια μεγάλη παρακαταθήκη με το έργο και τη διαδρομή του. Βουρκωμένα πρόσωπα σε έναν βουβό θρήνο που μένει μέσα στον καθένα μας μαζί με την μορφή και την επίδρασή του που ήταν μεγάλη. Λόγια από φίλους που έτρεμαν σε επικήδεια μορφή και η Φωνή τους να ακούγεται και να προσπαθεί να καταλαγιάσει τον πόνο, αλλά μάταια.
Ήταν όλοι εκεί. Οι Αυλωνίτες, οι Τριφύλιοι, οι Μεσσήνιοι, οι εργαζόμενοι, οι φίλοι του, απλός κόσμος αλλά και εκπρόσωποι φορέων και πολιτικά πρόσωπα, όπως οι Βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Περικλής Μαντάς, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΝΑΕ και Νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Καπέλιος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και πρώην Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ο Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας Αδαμάντιος Μητρόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς, ο Πολιτευτής και Καθηγητής Παθολογίας Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, ο Γραμματέας του ΠΕΣΥ Γιώργος Ράλλης, και, πάρα πολλοί ακόμη που είπαν το τελευταίο αντίο σε μια μεγάλη προσωπικότητα της Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages