ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΦΗΒΟΥΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΦΗΒΟΥΣ

Ημερίδα με θέμα τη «Διαχείριση προβλημάτων στην παιδική & εφηβική ηλικία» οργάνωσε ο Σύλλογος Φιλοπροόδων στα Φιλιατρά το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, στις 8.00 το βράδυ, στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο. 
 Η ημερίδα απευθύνεται σε οποιονδήποτε εμπλέκεται με παιδιά και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν την υγεία, τη διατροφή, τη ψυχική ενδυνάμωση και τα προβλήματα λόγου σε παιδιά από τη νηπιακή ηλικία μέχρι και την εφηβεία. Τα θέματα των ομιλιών είναι: Ιώσεις και εμβόλια: Προβληματισμοί. 
 Ομιλητής: Ιωάννης Κωνσταντόπουλος Διευθυντής Παιδιατρικού Τμήματος Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας Συμβουλές στη Μεσογειακή διατροφή για παιδιά και εφήβους. Ομιλήτρια: Μαγδαληνή Χωραΐτη Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής Διπλωματούχος Διατροφολόγος Ενδυνάμωση της ψυχικής ανθεκτικότητας στα παιδιά. Ομιλήτρια: Γεωργία Θεοδωροπούλου Ψυχολόγος – Αθλητική Ψυχολόγος Αναπτυξιακά ορόσημα λόγου και ομιλίας. Ο ρόλος του λογοθεραπευτή. Ομιλήτρια: Παντελοπούλου Ειρηλένα Λογοθεραπεύτρια MSc, Εργαστηριακή συνεργάτιδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages