ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019

ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ

Η πλήρης αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Πελοποννήσου περιλαμβάνεται μέσα στους βασικούς στόχους του τεχνικού προγράμματος του 2020, οι προτάσεις για το οποίο από την κάθε Περιφερειακή Ενότητα θα πρέπει να έχουν υποβληθεί το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.
Αυτό τονίστηκε στην ευρεία σύσκεψη που έγινε σήμερα Τρίτη στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, στο πλαίσιο της κατάρτισης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος της Περιφέρειας για το 2020 ,με τη συμμετοχή των διευθυντών των Διευθύνσεων Τεχνικών Εργων από τις Π.Ε., υπηρεσιακών παραγόντων, αλλά και των αντιπεριφερειαρχών.
“Θα δοθεί προτεραιότητα σε εκτεταμένες συντηρήσεις στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας, μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή θα πρέπει να έχει αλλάξει όψη” επισήμανε ο Π. Νίκας, που ζήτησε παράλληλα μέχρι την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου να έχουν υποβληθεί από κάθε Π.Ε. και οι προτάσεις για τον προϋπολογισμό.
Στη σημερινή σύσκεψη έγινε αναλυτική καταγραφή των πιστώσεων που κάθε Π.Ε. προορίζει για συντηρήσεις, για μελέτες, για συνεχιζόμενα καθώς και για νέα έργα, ενώ τονίστηκε ότι υπάρχουν 6 εκατομμύρια ευρώ για μελέτες, τα οποία θα κατανεμηθούν όσο το δυνατόν πιο αναλογικά στις Περιφερειακές Ενότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages