ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΧΥΤΗ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΧΥΤΗ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ στο θέμα κατασκευής σκουπιδοεργοστασίου με ΧΥΤΥ στη θέση ΟΝΙ της Καλλιρρόης, η Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων Χωριών Δήμου Οιχαλίας.
Ζητά έγκυρη ενημέρωση για το θέμα της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων Πελοποννήσου και της κατασκευής μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στην Καλλιρρόη, σε ειδική συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου αφού στις 23 του μηνός θα βρεθούν προς συζήτηση πέντε προσφυγές που έχουν κατατεθεί κατά της μελέτης των περιβαλλοντικών όρων του έργου, με τον Δήμο Οιχαλίας να είναι ένας εκ των προσφευγόντων. Στο έγγραφο που απευθύνεται στον πρόεδρο του Δ.Σ. Γιάννη Τσάλτα, τη δήμαρχο Παναγιώτα Γεωργακοπούλου αλλά και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφέρονται τα εξής: «Στη συνέχεια του με ημερομηνία 23 Σεπτεμβρίου 2019 αιτήματος μας το οποίο:
1.Κατατέθηκε εγγράφως στο πρωτόκολλο του Δήμου και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 9556/23-9-2019
2.Έγινε ηλεκτρονική υπενθύμιση του στις 24 Σεπτεμβρίου και παράκληση για να αποσταλεί στους αναφερομένους στο έγγραφο αποδέκτες και με δεδομένο ότι:
Αποσιωπήθηκε η αποστολή του επειδή :
Α. Κανένα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση για το παραπάνω αποσταλλέν έγγραφό μας
Β. Δεν έγινε καμία αναφορά από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κατά την συνεδρίαση της 27 Σεπτεμβρίου 2019 για την ύπαρξη του αιτήματος  μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages