ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΗ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ-ΠΗΡΑΝ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΗ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ-ΠΗΡΑΝ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Τον εφιάλτη της παραβατικότητας βίωσε προχθές το βράδυ η οικογένεια του δημάρχου Τριφυλίας, Γιώργου Λεβεντάκη, καθώς άγνωστοι δράστες «μπουκάρισαν» στην οικία της οικογένειας της κόρης του στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών «σηκώνοντας» κοσμήματα και χρυσαφικά συναισθηματικής αλλά και υψηλής οικονομικής αξίας. Την παραβίαση διαπίστωσε η ίδια η κόρη του δημάρχου με την οικογένειά της όταν επέστρεψαν στην οικία τους, που βρίσκεται επί του δρόμου Φιλιατρών – Αγίας Κυριακής, περί τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. 
 Ως φαίνεται, οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της οικογένειας της κόρης του δημάρχου και έδρασαν κατά τη διάρκεια αυτής. Οι δράστες εισήλθαν από παράθυρο, στο πίσω μέρος της οικίας, το οποίο ήταν καλυμμένο εξωτερικά με σιδερένια κάγκελα τα οποία και έσπασαν, ενώ η οικία διέθετε και συναγερμό, ο οποίος μάλιστα φαίνεται πως χτύπησε. Για το συμβάν ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Τριφυλίας, αστυνομικοί υπάλληλοι του οποίου ερεύνησαν τους χώρους της οικίας για ευρήματα και στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στους δράστες, ενώ διενεργείται προανάκριση για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Σημειώνεται ότι τόσο στον οικισμό της Αγίας Κυριακής, όσο και ευρύτερα στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών, τελευταία σημειώνονται αλλεπάλληλα κρούσματα παραβατικότητας με διαρρήξεις και κλοπές, πολλές εκ των οποίων ωστόσο δεν καταγγέλλονται στις αρχές και δεν καταγράφονται.
Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages