ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας παρευρέθηκε σήμερα στην Καλαμάτα στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, με τίτλο: «Οι μεγάλες επενδύσεις ως καταλύτης για ανάπτυξη και καλές δουλειές για όλους Το παράδειγμα της Costa Navarino». 
Συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας για την εξαιρετική διοργάνωση! Το όραμα και ο σχεδιασμός του κ. Κωνσταντακόπουλου για την εξέλιξη της επένδυσης της COSTA NAVARINO είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Το πως και πόσο μπορεί να επωφεληθεί περαιτέρω η Τριφυλία από τις επενδυτικές αυτές εξελίξεις, είναι σίγουρα και στο χέρι μας! Οφείλουμε να παραμένουμε ενημερώμενοι και άμεσα οφείλει και η νέα Δημοτική Αρχή να παρουσιάσει το δικό της Τουριστικό πρόγραμμα που θα βάλει την περιοχή μας πιο δυναμικά στον χάρτη και θα καταφέρει να ακουλουθήσει τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή! Οδικοί άξονες, αεροδρόμιο, λιμάνια Μεσσηνίας, διαχείριση απορριμάτων και νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες στο επίκεντρο της σημερινής συζήτησης
Υ.Γ. : Δυστυχώς βέβαια δεν ακούσαμε από κανέναν κάτι για το περιβόητο Τσακώνα - Καλό Νερό ή για κάποιο άλλο έργο στην Τριφυλία. Ας ελπίσουμε ότι είμαστε εντός Κυβερνητικών σχεδίων για αναβάθμιση και άμεσα θα καταφέρουμε να δούμε ουσιαστικές αλλαγές! Και πάλι Μπράβο στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages