Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ-ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019

Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ-ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Υπεγράφη χθες η ένταξη της κατασκευής νέου δρόμου Γαργαλιάνων – Φιλιατρών από τον νέο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα.
Ήταν ένα έργο που αποτελούσε προτεραιότητα ,τόσο για την κοινωνία μας ,όσο και για την δημοτική μας αρχή .
Από την αρχή , όταν αναλάβαμε την ευθύνη του Δήμου μας και σε απόλυτη συνεργασία με το προηγούμενο Περιφερειάρχη κ Τατούλη θέσαμε σαν αναγκαιότητα την υλοποίηση του έργου ,που κανείς μέχρι τότε δεν είχε καταφέρει να το φέρει στο προσκήνιο και κανείς δεν ήλπιζε σε αυτό.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου κατέθεσε την πρόταση ένταξης με το ID 68482 στις 10/5/2019 12:07 μμ. Τεχνικό Δελτίο Πράξης και τα συνημμένα σε αυτό έγγραφα στην με αρ. πρωτ. 1543/12.04.2019 πρόσκληση (με κωδ. ΠΕΛ 62 έκδοση 4/0) για την υποβολή προτάσεων στον Άξονα Προτεραιότητας 4 «Ανάπτυξη – εκσυγχρονισμός –συμπλήρωση υποδομών για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Πελοποννήσου, με τίτλο δράσης «Λειτουργική αναβάθμιση ενδοπεριφερειακών συνδέσεων της Περιφέρειας».
Από τη πρώτη στιγμή και διαρκώς ενημέρωνα ,τους πολίτες της Τριφυλίας για τους στόχους μας , την κατάθεση της πρότασης στο ΕΣΠΑ και εξέφραζα την βεβαιότητα μου για την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ .
Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 29.899.900 περιλαμβάνει:
α) τη βελτίωση και αναβάθμιση του οδικού τμήματος Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι που είναι συνολικού μήκους 8,836 χιλιομέτρων και ξεκινά με τη σύνδεση της επαρχιακής οδού ως συνέχεια του ολοκληρωμένου τμήματος Γαργαλιάνων Ρωμανού μέσω ισόπεδου κυκλικού κόμβου
β) τον οδοφωτισμό 9 ισόπεδων κόμβων στα τμήματα Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι και Γαργαλιάνοι– Ρωμανός που τόσο είναι απαραίτητοι.
Ένα σπουδαίο έργο για τον Δήμο Τριφυλίας παίρνει το δρόμο της υλοποίησης ,με χρόνο έναρξης το 2020 κ ολοκλήρωσης της πράξης τον 12 του 2023, άλλωστε θα έχουμε την ευκαιρία να το παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς.
Είναι αυτονόητο ότι νιώθω ευτυχής για την ευόδωση των προσπαθειών μας και απόλυτα δικαιωμένος για την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ εις πείσμα όλων αυτών που δυσπιστούσαν και απεύχονταν την υλοποίηση του έργου.
Έργα πολύ μεγάλα υποδομών για τον Δήμο Τριφυλίας παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης όπως η ανάπλαση της Πάνω Πόλης της Κυπαρισσίας, το Open Mall της Κυπαρισσίας, η ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου της Κυπαρισσίας, τα δίκτυα άρδευσης του φράγματος των Φιλιατρών, η ανακατασκευή του αλιευτικού καταφυγίου του Μαράθου κλπ. και αυτά πλέον αποτελούν γεγονότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages