ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ-VIDEO - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ-VIDEO

ΜΕ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εκδήλωση ενημέρωσης από τις μαίες του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας που έγινε στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας στα πλαίσια της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού. 
Με κεντρικό σύνθημα «Ενδυναμώνουμε τους γονείς, διευκολύνουμε το θηλασμό" έδωσαν συμβουλές καθώς οι μαίες διένειμαν έντυπο υλικό για τον μητρικό θηλασμό από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι.
Εκ μέρους των μαιών η Σοφία Κουμουνδούρου τόνισε ότι "η μαιευτική κλινική ήταν παρών με ένα ακόμα άνοιγμα στην κοινωνία, να διαδώσουμε το μήνυμα του μητρικού θηλασμού ώστε να μην επικεντρώνουμε μόνο στην μητέρα αλλά και στο περιβάλλον που την περικλείει, που αφορά τον σύντροφό και τους γονείς σε ένα ευρύ φάσμα προαγωγής και αρωγής στήριξης της νέας μητέρας με βάση τα επιστημονικά τεκμηριωμένα στοιχεία για το αναντικατάστατο στοιχείο του μητρικού θηλασμού".
Την εκδήλωση που είχε μεγάλη επιτυχία για το νοσοκομείο της πόλης, στήριξε η δημοτική σύμβουλος και διευθύνουσα στο ίδρυμα κα Σταματία Αλεξοπούλου, μαζί με κ.Τσώρη Ελένη σε ένα ενημερωτικό κιόσκι που είχε στηθεί για τον σκοπό αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages