ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Κατά τη πρόσφατη συνάντησή του, στο γραφείο του στην Τρίπολη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και κατόπιν εποικοδομητικής συζήτησης μαζί του, δίνοντας έμφαση σε ζητήματα μείζονος σημασίας, όσον αφορά στα έργα προτεραιοτήτων για το Δήμο μας, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης δήλωσε ότι αποφασίστηκαν τα επόμενα: 
 Υπογράφηκε, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τριφυλίας, η προγραμματική σύμβαση για την ανακατασκευή του λιμανιού της Κυπαρισσίας και προωθείται άμεσα στο Ελεγκτικό Συνέδριο, έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες από τον εργολάβο. Επίσης συμφωνήθηκε, και το επόμενο χρονικό διάστημα θα αναρτηθεί στο Διαύγεια, η απόφαση εκτέλεσης ενός πολύ σημαντικού έργου, όπως αυτού που αφορά στο αλιευτικό καταφύγιο της Μαραθόπολης, στο οποίο θα είναι τέτοιες οι βελτιώσεις και οι τροποποιήσεις, που θα παραπέμπουν ουσιαστικά σε κατασκευή του, εκ νέου. 
 Κύριος στόχος μας, όπως τόνισε είναι να υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές και ο απαιτούμενος εξοπλισμός, έτσι ώστε να αποτελέσει έργο απόλυτα εναρμονισμένο με το περιβάλλον, το οποίο θα πληρεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Τέλος, ο Περιφερειάρχης κ. Νίκας, τον ενημέρωσε ότι πρόκειται να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και το έργο της στερέωσης των βραχωδών πρανών και της θεμελίωσης των τειχών του Κάστρου της Κυπαρισσίας. Ευχαρίστησε θερμά τον κ. Νίκα, για τη συνέπειά του σε όσα έχει υποσχεθεί για το Δήμο Τριφυλίας, για την έμπρακτη υποστήριξή του, καθώς και για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του.
Στην υπογραφή του έργου μεταξύ άλλων ήταν παρών ο Πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Μεσσηνίας κ .Ζαχαρίας Κανελλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages