ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ελαιοραβδιστές μέσω... Facebook! - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ελαιοραβδιστές μέσω... Facebook!

Βεντέμα έχουμε, στα άτομα που θα πάνε να μαζέψουν τις ελιές πάσχουμε!  
Αγρότες μόνοι... κι έρημοι (κι απελπισμένοι!) ψάχνουν -και δεν βρίσκουν - έμψυχο δυναμικό για να συνθέσουν μία ομάδα ετοιμοπόλεμη και να ξεκινήσουν το λιομάζωμα, μέρες που’ ναι!
Η περίοδος... ξηρασίας (ως προς την εξεύρεση προσωπικού!) έχει γίνει ακόμη πιο έντονη εφέτος, σε πείσμα των υψηλών ποσοστών ανεργίας!
Οι ελαιοπαραγωγοί δεν “κυνηγούν” με το... τουφέκι τους εργάτες, αλλά με έναν πιο φιλειρηνικό και ευρέως διαδεδομένο τρόπο: Με διαδικτυακές αγγελίες· στο Facebook συγκεκριμένα, σε διάφορες δημοφιλείς σελίδες! Μόνο σε sites... γνωριμιών που δεν έχουν αποταθεί (ποτέ δεν ξέρεις!).
“Ζητούνται άτομα (άνδρες) για μάζεμα ελιών στην περιοχή Δαφνών Ηρακλείου
Στείλτε μας προσωπικό μήνυμα για πληροφορίες!”.
Η “Κίτρινη Αποστολή” , η δυναμική φιλανθρωπική - εθελοντική κοινότητα του Ηρακλείου, δέχεται πολλά τέτοιου είδους – περιεχομένου μηνύματα τον τελευταίο καιρό: Να μεσολαβήσει δηλαδή, να ανακοινώσει ότι υπάρχει δουλειά σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη!
Φευ... Η ανταπόκριση είναι απογοητευτική!
"Είναι δυνατόν να καθόμαστε μόνο να κλαίμε τη μοίρα μας;”
“Όλοι ψάχνουν και δεν βρίσκουν. Κάθε χρόνο δεχόμαστε προσωπικά μηνύματα από όσους -ες ψάχνουν εργατικά χέρια. Εγώ προσωπικά, εάν είχα πρόβλημα βιοποριστικό και δεν είχα να θρέψω την οικογένειά μου, εννοείται πώς θα πήγαινα! Η δουλειά δεν είναι ντροπή!”, μας σχολιάζει ο κ. Δημήτρης Αποστολάκης, ιδρυτής της “Κίτρινης Αποστολής”.
“Είναι θέμα νοοτροπίας”, θα υποστηρίξει. “Δουλειές υπάρχουν και προσφέρονται εάν ψάξει κανείς. Στη ζωή μας πρέπει να αγωνιζόμαστε. Προσωπικά εγώ, δεν κάθομαι λεπτό. Έχω τη δουλειά μου, έχω την Αποστολή, τρέχω όλη μέρα.cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages