ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΑΠΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ- ΜΟΝΙΜΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ-VIDEO - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΑΠΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ- ΜΟΝΙΜΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ-VIDEO

ΑΛΛΑΓΗ στάσης από την Δημοτική αρχή σχετικά με τις επενδύσεις που χρειάζεται η περιοχή καθώς ο Δήμαρχος Τριφυλίας τάχθηκε στο τελευταίο Δ.Σ. Τριφυλίας ανοιχτά υπέρ της επένδυσης Παππά στην Ελαία αλλά και σε οποιαδήποτε προοπτική προσέλκυσης επενδυτών πάντα με όρους και σεβασμό στο περιβάλλον... 
Το οικείο Δ.Σ. ενέκρινε την απόφαση με θέμα " “Υποβολή αιτήματος στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την απαλλαγή της περιοχής της Δυτικής Τριφυλίας από τις δεσμεύσεις, απαγορεύσεις και αποκλεισμούς που απορρέουν από το χαρακτηρισμό της θαλάσσιας χελώνας caretta- caretta ως είδους προτεραιότητας που χρήζει αυστηρής προστασίας”».
Για κατάντια μίλησε ο κ. Λεβεντάκης προσθέτοντας ότι "δεν βλέπετε που η Ζάκυνθος σφύζει λόγω χελώνας ο χαμός, αλλά εδώ βρέχει στην φτωχογειτονιά, είμαι υπέρ των επενδύσεων αλλά κυρίως υπέρ του περιβάλλοντος ώστε να υπάρχει αρμονική συμβίωση, ο Κυπαρισσιακός παραμένει αναξιοποίητος, δεσμεύονται οι περιουσίες, χωρίς μια συμβιβαστική λύση για όλους μας προβληματίζει" για να καταλήξει ότι "το υπόλοιπο των παιδιών μας είναι ότι αναπτύσσει τουριστικά η Ελλάδα και υποστηρίζουμε μόνιμα το αίτημα άρσης των απαγορεύσεων στην Ευρωπαική ένωση, κάποια στιγμή πρέπει να αναπτυχθεί ο τόπος μας κι εμείς καθόμαστε και τους κοιτάζουμε παραμένοντας χωρίς δρόμους, με την απαξίωση από τις Κυβερνήσεις να είναι δεδομένη δυστυχώς".
Αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι πάντως εστίασαν στην άποψη που έχει εκφράσει εξαρχής ο Σύλλογος Καλονεριτών για αρμονική συμβίωση ανθρώπου με τις χελώνες, αλλά και την αποκάλυψη ότι η Καρέττα-καρέττα δεν αποτελεί πλέον προστατευόμενο είδος όπως είχε τονίσει σε ημερίδα ο Πρόεδρος των καλονεριτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages