ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020

ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Σε 12 χρόνια κάθειρξη και χρηματική ποινή 200.000 ευρώ καταδικάστηκε για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος ένας μεγαλοεπιχειρηματίας του εξωτερικού που “έφαγε” 1 εκατ. ευρώ από έναν ξυλουργό και άλλους Κυπαρίσσιους, παίρνοντας δανεικά -κι αγύριστα όπως αποδείχτηκε- παρουσιάζοντάς τους πλαστά χαρτιά με την υπογραφή της… Κριστίν Λαγκάρντ.
Το Πενταμελές Εφετείο Καλαμάτας έκρινε ένοχους για τις ίδιες κατηγορίες και τους δύο συνεργούς του, στους οποίους αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, και τους καταδίκασε σε κάθειρξη 7 χρόνων τον καθένα. Η μια συγκατηγορούμενη του δήθεν επιχειρηματία ήταν η Αθηναία πρώην σύντροφός του, για την οποία οι μάρτυρες είπαν ότι τους προέτρεπε να δώσουν τα λεφτά κι ο σύντροφός της θα τους τα επέστρεφε. Επίσης κατηγορούμενος ήταν ένας ακόμη Αθηναίος, πρώην διευθυντικό στέλεχος της Ολυμπιακής, ο οποίος δέχτηκε λεφτά σε τραπεζικό του λογαριασμό από εξαπατηθέντες και εγγυόταν για τη φερεγγυότητα του “επιχειρηματία”. Η εισαγγελέας στην αγόρευσή της είχε προτείνει την ενοχή των δύο ανδρών και την αθώωση της γυναίκας.
Πρωτόδικα ο απατεώνας (ο οποίος έχει εκτίσει έτσι κι αλλιώς την ποινή του) είχε καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη, ενώ οι δύο συνεργοί του είχαν καταδικαστεί με την αναγνώριση ελαφρυντικού σε 10 χρόνια κάθειρξη. Από την εφ. 'Ελευθερία'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages