ΜΕ 14 ΝΑΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ-VIDEO - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020

ΜΕ 14 ΝΑΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ-VIDEO

ΜΕΤ εμποδίων αλλά με πλειοψηφία εγκρίθηκε τελικά ο Προυπολογισμός του Δήμου Τριφυλίας για το 2020 ο οποίος ανέρχεται σε 28 εκ. Ευρώ περίπου, με χρηματικό υπόλοιπο 6,7 εκ. Ευρώ με τις υποχρεώσεις κοντά στα 10 εκ. Ευρώ.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Στριμπάκος μίλησε για ρεαλιστικό σχέδιο που βάζει τάξη στα οικονομικά του Δήμου, με την προοπτική να τονωθούν τα έσοδα ώστε να υλοποιηθούν τα έργα που προγραμματίζει η Δημοτική αρχή. Στο ίδιο μήκος κύματος οι δηλώσεις του Δημάρχου κ. Λεβεντάκη ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τα έσοδα από το νέο έτος θα αυξηθούν, ώστε με την εξοικονόμηση πόρων να υπάρχει πλεόνασμα για την παροχή κοινωνικής πολιτικής και υποδομών που χρειάζεται ο τόπος.
Όταν πάντως απαιτήθηκε ψηφοφορία για την έγκριση του Προυπολογισμού Ναί είπαν εκτός από τις 3 παρατάξεις του κ. Λεβεντάκη, Ανδρινόπουλου και Παναγιωτοπούλου, ο κ.Τσακανίκας από την παράταξη Κατσίβελα και ο Θεόδωρος Αντωνόπουλος, κατά τάχθηκε ο κ. Κουκούμης ενώ λευκό ψήφισαν η κα Σταματία Αλεξοπούλου με τον κ. Π. Τσίγγανο και τον κ. Τσαφαρά καθώς και ο κ.Παρασκευόπουλος από την παράταξη Δριμή ενώ πριν την ψηφοφορία αποχώρησαν τα μέλη της παράταξης του πρώην Δημάρχου κ. Κατσίβελα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages