ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΑΘΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟ 2020 - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020

ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΑΘΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟ 2020

Ο αναλυτικός οδικός χάρτης με όλες τις παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί από το ΥπΑΑΤ εντός του 2020 παρουσιάστηκε σήμερα (9/1/2020) από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
Από μια ευρεία λίστα παρεμβάσεων (αναλυτικά μπορείτε να τις διαβάσετε στο αυριανό φύλλο της «ΥΧ») ξεχωρίζουν 1) Οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις στην ασφάλιση των αγροτικών προϊόντων και την αναδιάρθρωση του καθεστώτος λειτουργίας του ΕΛΓΑ (β’ τρίμηνο 2020) όπου θα συμπεριλαμβάνεται και η σύμπραξη με τις εταιρείες ιδιωτικής ασφάλισης. 2) Ο νέος νόμος για τη συνδικαλιστική εκπροσώπηση των αγροτών και η δημιουργία εθνικού αγροτικού επιμελητηρίου (β’ τρίμηνο 2020), 3) Ο νόμος για τις Οργανώσεις Παραγωγών (επίσης β’ τρίμηνο 2020). 4) Η αντιμετώπιση φαινομένων ελληνοποιήσεων στην αγορά αγροτικών προϊόντων (έως το δ’ τρίμηνο του 2020).
Επίσης εντός του β’ τριμήνου του 2020 θα επανεξεταστεί το νομικό πλαίσιο που διέπει τους εργάτες γης (κόστος παραγωγής). Εντός του α’ τριμήνου του έτους αναμένεται η ίδρυση της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας, για την οποία έχει προγραμματιστεί ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς τη Δευτέρα 13/1/2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages