ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020

ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΘΕΣΗ για την μετακίνηση όχι μόνο ειδικότητας αλλά και οργανικής θέσης από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε νοσοκομείο της Αττικής καταγγέλλει η πρόεδρος του Σωματείου Ειδικευόμενων Ιατρών ΕΣΥ Νομού Μεσσηνίας, Ευσταθία Γεωργιοπούλου, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της "Ελευθερίας". Αναλυτικά η επιστολή της κ. Γεωργιοπούλου: 
"Ενημερωθήκαμε για την περαιτέρω αποδυνάμωση της Ν.Μ. Κυπαρισσίας με την απώλεια μιας οργανικής θέσεως γενικής χειρουργικής, μαζί με τον υπηρετούντα σε αυτή γενικό χειρουργό, κατόπιν μεταφοράς της στην οργανική μονάδα «Αμαλία Φλέμιγκ» του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «Σισμανόγλειο - Αμαλία Φλέμιγκ», από το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας σας. Κατά την κρίση του υφυπουργού Υγείας, που υπέγραψε αυτή τη μεταφορά θέσεως, τα Νοσοκομεία της Αττικής είναι περισσότερο υποστελεχωμένα σε σχέση με τη Ν.Μ. Κυπαρισσίας! 
Η διοίκηση του Γ.Ν. Μεσσηνίας φαίνεται να συναίνεσε σε αυτή τη μεταφορά θέσεως, γιατί αυτό προβλέπει ο σχετικός νόμος! Η Ν.Μ. Κυπαρισσίας μένει με μία (1) μόνο θέση γενικής χειρουργικής, η οποία είναι αυτή τη στιγμή κενή. Η σημερινή ηγεσία του υπουργείου Υγείας, παρά τις εξαγγελίες της για το αντίθετο, συνεχίζει το έργο των προκατόχων της. Αυτή η ενέργεια οδηγεί ουσιαστικά στο κλείσιμο όχι μόνο της Χειρουργικής Κλινικής, αλλά και όλου του Χειρουργικού Τομέα της Ν.Μ. Κυπαρισσίας. Αυτή είναι η αλήθεια και ήρθε η ώρα να την πουν στους πολίτες της Τριφυλίας ο υπουργός και ο υφυπουργός Υγείας. Σχετικά με τη Ν.Μ. Καλαμάτας, θα ακολουθήσει δελτίο Τύπου τις επόμενες μέρες από το Σωματείο μας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages