ΜΑΠΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

ΜΑΠΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ

Πριν από λίγο καιρό, ακουγόταν πολύ ηχηρά πως θα υπάρξουν αξιοσημείωτες μειώσεις στις χρεώσεις data από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Τώρα, όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι εν λόγω μειώσεις δεν αφορούσαν ούτε έναν στους δέκα πελάτες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «δημοκρατία», βιαστήκαμε να χαρούμε για τις μειώσεις στα data, καθώς όπως αποδεικνύεται αφορούν τελικά μόνον όσους πελάτες κινητής έχουν ξεχωριστά πακέτα δεδομένων.
 Συγκεκριμένα πρόκειται για περίπου 463.000 συνδέσεις-πακέτα που είναι αποκλειστικά για πρόσβαση στο διαδίκτυο και όχι για 11.800.000 συνδέσεις που συνδυάζουν τηλεφωνία και πρόσβαση στο διαδίκτυο. Συνεπώς εκτός των όποιων μειώσεων μένει η πλειοψηφία των καταναλωτών που έχουν συμβόλαια ή καρτοκινητό που περιλαμβάνει τόσο φωνητικές κλήσεις όσο και πρόσβαση στο ίντερνετ. 
Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία την Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) στην χώρα μας το κόστος των data είναι κοντά στο μέσο όρο του ΟΟΣΑ αλλά είναι δεκαπλάσιο από πολλές χώρες όπου λειτουργούν τέσσερις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και όχι τρεις όπως στη χώρα μας. Αξίζει πάντως να σημειωθεί -όπως επισημαίνεται και στο δημοσίευμα- ότι οι εταιρείες επαγγέλλονται μειώσεις και στις τιμές για μεταφορά δεδομένων και στα υπόλοιπα συμβόλαια χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν τον χρόνο που θα υλοποιηθεί η συγκεκριμένη υπόσχεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages