ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συσκέψεις για το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) στις Π.Ε. Λακωνίας και Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκαν στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα. Μέσα στην εβδομάδα, εξ άλλου, αναμένεται ανάλογη σύσκεψη και για το ΠΔΕ της Π.Ε. Κορινθίας.
Στις σημερινές συσκέψεις -στην κάθε μία από τις οποίες συμμετείχαν επίσης οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες, Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης και Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, από κοινού με υπηρεσιακούς παράγοντες από τις δύο Π.Ε. αλλά και την έδρα- τονίστηκε από τον περιφερειάρχη ότι πρέπει να δοθεί απόλυτη προτεραιότητα, αφ΄ενός σε έργα που θα καταστήσουν ασφαλές το επαρχιακό και το εθνικό οδικό δίκτυο στους δύο νομούς και αφ΄ετέρου σε έργα που αφορούν τον αγροτικό τομέα και κυρίως τα θέματα της άρδευσης (ΓΟΕΒ, ΤΟΕΒ) και του εξηλεκτρισμού.
Οπως σημείωσε ο περιφερειάρχης, προέχει η αποκατάσταση της οδικής ασφάλειας μέσα από την αναβάθμιση του του επαρχιακού και του εθνικού δικτύου, έτσι ώστε να καλυφθούν στο σύνολό τους οι επισημάνσεις οι οποίες περιέχονται στα έγγραφα της Αστυνομίας ως προς τα επικίνδυνα σημεία που έχουν εντοπιστεί σε δρόμους των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages