ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2020

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας συνεδρίασε  την Τρίτη  31 Δεκεμβρίου 2019 έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου με  θέμα την συνέχιση της από 12 Σεπτεμβρίου μέχρι και σήμερα διαρκούσης, ΑΠΟΧΗΣ για τα κάτωθι θέματα:
  1. Απόσπαση Ειρηνοδίκου εις το Ειρηνοδικείο Κυπαρισσίας,
  2. Πλήρωση της κενής οργανικής θέσης Ειρηνοδίκη Πλαταμώδους (εκείνη του συγχωνευθέντος  Ειρηνοδικείου Εράνης στο Πλαταμώδους) για την ταχεία απόδοση δικαιοσύνης και την εύρυθμη λειτουργία του.
  3. Πλήρωση της κενής οργανικής θέσης Δικαστικού Γραμματέα του Ειρηνοδικείου Πλαταμώδους, στο οποίο υπηρετεί μία Δικαστική Γραμματέας και είναι αδύνατο, ούτε στοιχειωδώς, να υποστηριχθεί γραμματειακώς το Ειρηνοδικείο αυτό.-
  4. Απόσπαση  ενός /μιας Πρωτοδίκη στο Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας επειδή η μια των τριών υπηρετουσών  Πρωτοδικών είναι σε άδεια μακράς διάρκειας , και είναι αδύνατη η σύνθεση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, θα παρατηρηθεί σημαντική καθυστέρηση στην έκδοση αποφάσεων, με δεδομένο ότι η μια Πρωτοδίκης εκτελεί χρέη ανακριτή, κ.λπ.
Ο Πρόεδρος ανέπτυξε  τα πιο πάνω θέματα, καθόσον  οι ως άνω ελλείψεις προκαλούν  απερίγραπτη δυσλειτουργία στις πιο πάνω Υπηρεσίες και είναι αδήριτη η ανάγκη άμεσης κάλυψης των κενών αυτών και με ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι σε επτά μήνες θα συνταξιοδοτηθεί η Ειρηνοδίκης Κυπαρισσίας και επομένως στο άμεσο χρονικό διάστημα δεν θα συζητούνται πλέον οι δίκες. Σημειωτέον ότι στο Ειρηνοδικείο Κυπαρισσίας έχουν συγχωνευθεί τα Ειρηνοδικεία Δωρίου, Φιγαλείας και  Σιδηροκάστρου και στο Πλαταμώδους τα Ειρηνοδικεία Εράνης και Φλεσσιάδος, και ΠΡΟΤΕΙΝΕ την συνέχιση της αποχής από όλα τα δικαστήρια της Ελληνικής Επικράτειας  μέχρι και την Τετάρτη  15 Ιανουαρίου  2020.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σε ένδειξη διαμαρτυρίας και ως μέσον καταδείξεως αυτών των σοβαρών  ελλείψεων αποφάσισε  την συνέχιση της αποχής των μελών του από τα ακροατήρια όλων των Δικαστηρίων της Ελληνικής Επικράτειας,  μέχρι και την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, όποτε θα συνεδριάσει εκ νέου για λήψη περαιτέρω αποφάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages