Η ΠΑΙΔΕΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ! - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

Η ΠΑΙΔΕΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ!

ΜΕΓΑΛΗ φασαρία έγινε τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όχι μόνο για τα περίφημα κολωνάκια που τοποθετήθηκαν επί της εθνικής οδού στο ύψος της Ελ. Βενιζέλου και τελικά αφαιρέθηκαν, αλλά παρέμειναν σε δημοτικούς δρόμους όπως η οδός Πονηροπούλου που υπήρχε έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα.
Ωστόσο οι απαγορευτικές πινακίδες υπάρχουν ώστε κάποια στιγμή να μπει τάξη στο κομφούζιο στο κέντρο της πόλης. Ελάτε όμως όπως μας ενημερώνουν αναγνώστες μας δυστυχώς έγινε της..μόδας η παράνομη κατάληψη πεζοδρομίων, σταθμεύοντας οχήματα όπου βρουν ακόμα κι εκεί που δεν χρειάζεται. 
Αναγνώστρια ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα με αρκετά σχόλια μια από αυτή την περίπτωση καθώς καθημερινά βλέπουμε στους δρόμους γύρω από την πλατεία αντί για πεζοδρόμια να υπάρχει..υπαίθριο πάρκινγκ. Όπως αυτό στη περιοχή του Νοσοκομείου, χωρίς να διέρχεται πεζός ούτε καν γυναίκες με τα παιδιά τους που αναγκάζονται να περπατούν στο δρόμο. Τελικά η Παιδεία σε αυτή την χώρα είναι μισή αρχοντιά και η άλλη μισή είναι..η καθαριότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages