ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΜΙΑ μεγάλη ομάδα Κύπριων Επαγγελματιών Μελισσοκόμων παραμένει αυτές τις ημέρες στην Κυπαρισσία πραγματοποιώντας επταήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη! Η επίσκεψη υλοποιείται με χρηματοδότηση του υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κύπρου (Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020) σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών, στο πλαίσιο του Καθεστώτος 1.3 «Βραχυπρόθεσμες ανταλλαγές και επισκέψεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις και δάση» που αφορά ενίσχυση δραστηριοτήτων επισκέψεων σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις ή δασικές εκμεταλλεύσεις σε χώρες της Ε.Ε. ή γειτονικής τρίτης χώρας.
 Οι Μελισσοκόμοι είναι επαγγελματίες ενώ στην ευρύτερη περιοχή Τριφυλίας και Μεσσηνίας θα ανταλλάξουν απόψεις με ντόπιους Μελισσοκόμους, θα επιμορφωθούν στο Κέντρο ΔΗΜΗΤΡΑ Κυπαρισσίας ενώ επισκέπονται μελισσοκομικές μονάδες όπου θα ενημερωθούν και θα επισκεφθούν θερμοκήπια, τυποποιητήρια και καλλιέργειες στην Τριφυλία.
 Η επίσκεψη στην περιοχή διεξάγετια σε συνεργασία με τον Επαγγελματικό Σύλλογο Μελισσοκόμων Αρκαδίας – Μεσσηνίας – Λακωνίας. 
Μάλιστα οι Μελισσοκόμοι από την Κύπρο έκαναν εθιμοτυπική επίσκεψη στη ΔΑΟΚ Τριφυλίας και συναντήθηκαν με τον Διευθυντή της υπηρεσίας κ. Αντώνιο Παρασκευόπουλο ενώ αμέσως μετά πήγαν στην Μητρόπολη.. Τους Κύπριους Μελισσοκόμους υποδέχτηκε ο διευθυντής του Κέντρου ΔΗΜΗΤΡΑ Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Τσουμάνης και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Συλλόγου Μελισσοκόμων Αρκαδίας – Μεσσηνίας – Λακωνίας κ. Γιώργος Λάγιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages