Απασβέστωση τοιχίων και φωτισμό ζητά ο Σύλλογος Άνω Πόλης Κυπαρισσίας - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

Απασβέστωση τοιχίων και φωτισμό ζητά ο Σύλλογος Άνω Πόλης Κυπαρισσίας

Απασβέστωση των μαντρών – τοιχίων στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας και προσωρινό φωτισμό της περιοχής όπου εκτελείται το έργο της ανάπλασης και δεν υπάρχει, αιτείται εγγράφως στο Δήμο Τριφυλίας ο Σύλλογος για την Προστασία και Αναβίωση της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας.
Στο έγγραφο, που απευθύνεται στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, σημειώνεται: «Κατά τη συνάντηση γνωριμίας του Συλλόγου μας με τον κ. δήμαρχο είχαμε αναφέρει κάποιες προτάσεις που άπτονται του ρόλου του συλλόγου. Μία απ’ αυτές ήταν η απασβέστωση των μαντρών – τοιχίων γύρω απ’ το Ηρώο, Αγ. Τριάδα – Παζαρόβρυση. Θεωρούμε ότι είναι μια κατάλληλη περίοδος με δεδομένο ότι έχει αρχίσει η ανάπλαση της πλατείας και ούτως ή άλλως έχει διακοπεί η διέλευση των οχημάτων και υπάρχει ήδη η αναστάτωση. Επίσης δε θα χρειαστεί αργότερα να περάσουν μηχανήματα που ίσως δημιουργήσουν προβλήματα στο έργο. Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την απασβέστωση θεωρώντας ότι το κόστος είναι χαμηλό και δεν θα επιβάρυνε τον προϋπολογισμό σας. Έτσι πιστεύουμε θα παρουσιαζόταν κι ένα πιο ολοκληρωμένο έργο μαζί με την ανάπλαση.
2) Εύλογη είναι η ανάγκη τοποθέτησης κάποιων προβολέων προσωρινών, έως την ολοκλήρωση του έργου ανάπλασης. Λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης για τις ανάγκες του έργου έχει δημιουργηθεί μια συσκότιση στην πλατεία και τους γύρω δρόμους, προκαλώντας δυσκολίες στους κατοίκους και επισκέπτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages