ΑΜΙΣΘΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΙΑ 4ΕΤΙΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020

ΑΜΙΣΘΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΙΑ 4ΕΤΙΑ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη αναλαμβάνοντας καθήκοντα Αντιδημάρχου ΑΜΙΣΘΟΥ, Τι αναφέρει σε δηλώσεις του για την νέα εποχή στο Δήμο και την Τριφυλία:
"Αναλαμβάνοντας καθήκοντα ΑΜΙΣΘΟΥ Αντιδημάρχου του Δήμου Τριφυλίας, θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο , κύριο Γιώργο Λεβεντάκη για την τιμητική στο πρόσωπό μου πρόταση.
Στην αποδοχή αυτής της πρότασης με οδήγησε η αγάπη μου για την Τριφυλία και η σύμφωνη γνώμη της συναδέλφου μου στο Δ.Σ., κυρίας Παναγοπούλου Μαρίας.
Στους λίγους μήνες της ανάληψης καθηκόντων του νέου Δημάρχου, είναι ορατή η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών και του νοικοκυρέματος του Δήμου Τριφυλίας.
Σε αυτή την προσπάθεια έκρινα πως πρέπει να συνδράμω (με την μικρή μου εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση) έμπρακτα . Ίσως κάποιοι θεωρήσουν πως η βοήθεια αυτή θα μπορούσε να δοθεί και από τα Δ.Σ. , χωρίς θέση Αντιδημάρχου. Δυστυχώς όμως, στα 22 χρόνια που είμαι δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, κάτι τέτοιο είδα πως είναι δύσκολο να γίνει πράξη.
Στο διάστημα που μεσολάβησε από την πρόταση του κυρίου Δημάρχου εως στην τελική μου απόφαση, συναντήθηκα με αρκετούς συνεργάτες και συμπολίτες του Δήμου μας. Οι περισσότεροι ήταν θετικοί και έντονα πιεστικοί για την ανάληψη της Αντιδημαρχίας. Υπήρξαν βέβαια και απόψεις αντίθετες , τις οποίες σέβομαι .
Όλοι μαζί δώσαμε έναν αγώνα για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ! Τους ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά και τους διαβεβαιώνω πως οι αρχές και θέσεις του συνδυασμού μας παραμένουν οι ίδιες.
Στην προσπάθεια μου αυτή θέλω να φανώ αντάξιος της πρότασης του Δημάρχου και να προσφέρω με τις δυνάμεις μου για την ανάπτυξη του Δήμου μας. Το χρωστάμε στους δημότες ,πέρα και πάνω από οποιαδήποτε κομματική προέλευση. Όπως είχα αναφέρει και προεκλογικά στην διακήρυξη του συνδυασμού μας: ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ.
Με εκτίμιση!
ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ Γ.ΣΩΤΗΡΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages