ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Κ. Υ. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Κ. Υ. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση, με την παρούσα, να σας προσκαλέσω στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα, αύριο Τρίτη 04-02-2020 και ώρα μία μετά το μεσημέρι, στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών.

Για τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία του, επιτύχαμε, πέραν του υπάρχοντος ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, να έχει ήδη στελεχωθεί με έναν μόνιμο ιατρό ειδικότητας, τέσσερις αγροτικούς ιατρούς και πολύ σύντομα να προστεθεί στο δυναμικό του και ένας επιπλέον ιατρός. 

Άλλωστε, ήταν κάτι για το οποίο είχα δεσμευτεί και προεκλογικά, όταν οι "φήμες" που προμήνυαν τη δυσοίωνη κατάστασή του, είχαν φουντώσει επικίνδυνα. 

Νιώθω ευτυχής και απόλυτα δικαιωμένος με το τελικό αποτέλεσμα, καθότι για μεγάλο χρονικό διάστημα και κατόπιν επανειλημμένων συναντήσεών μου με τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Υγείας, κατάφερα ευτυχώς το αυτονόητο. 

Το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών να παραμείνει σε λειτουργία, συνεχίζοντας να παρέχει τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε όσους το έχουν ανάγκη και να προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια, κυρίως στις ευπαθείς ομάδες των πολιτών.

Τελειώνοντας, θα ήθελα για ακόμα μία φορά να ευχαριστήσω όλους εσάς που με πιστέψατε, με εμπιστευθήκατε και με στηρίξατε, κλείνοντας τα αυτιά σας στις “σειρήνες” και είστε δίπλα μου από την αρχή, αρωγοί και συμπαραστάτες. 

Εγώ, από τη μεριά μου, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις, ανατρέποντας τα δεδομένα, για το καλό αυτού του τόπου και προς όφελος των κατοίκων αυτού του Δήμου. 

Κυπαρισσία 03-02-2020

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages