ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020

ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ

ΤΑ πρώτα πρόστιμα εξαιτίας του βιβλίου αναφοράς έπεσαν σε καταστήματα της Κυπαρισσίας λόγω του αντικαπνιστικού Νόμου ενώ ήδη ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Φιλιατρών για την εφαρμογή του Νόμου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρόστιμα ήταν προειδοποιητικά σε τουλάχιστον 6 περιπτώσεις ενώ οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλη την Τριφυλία τις επόμενες ημέρες...
Στα πλαίσια της εφαρμογής της αντικαπνιστικής Νομοθεσίας ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών ενημερώνει τους επαγγελματίες καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος και των αυτών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών διαδικτύου για την υποχρέωση τους να προμηθευτούν και να τηρούν στην επιχείρηση τους «Βιβλίο Αναφοράς (Καπνίσματος) για την εφαρμογή του Ν.3868/2010 και Ν.4633/2019»
Το βιβλίο αυτό πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στο αρθρο 3 παρ.2 της υπ.απ. Δ2β/Γ.Π. οικ.80727/15-11-2019 ΚΥΑ, δηλαδή να είναι ενα βιβλίο 100 φύλλων (αριθμημένο) με οριζόντια διαγράμμιση σελίδων,μεγέθους Α4 και με χοντρό εξώφυλλο.
Η αρίθμηση του βιβλίου Αναφοράς γίνεται ανά σελίδα από τον υπεύθυνο του καταστήματος και η θεώρηση του γίνεται από την αδειοδοτούσα αρχή (Αυτ.Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου),χωρίς αίτηση του ενδιαφερομένου,στην πρώτη και την τελευταία σελίδα αυτού,οπου θα αναγράφονται η επωνυμία και το είδος της επιχείρησης, το ΑΦΜ, η ΔΟΥ, η Ταχυδρομική Διέυθυνση και ο Αριθμός Άδειας Λειτουργίας της Επιχείρησης.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίζει ο ενδιαφερόμενος στην αρμόδια αδειοδοτούσα αρχή κατά την θεώρηση του Βιβλίου Αναφοράς είναι:
– Φωτοαντίγραφο της Άδειας Λειτουργίας του καταστήματος
– Φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του υπεύθυνου και μια μηδενική ταμειακή απόδειξη με το ΑΦΜ της επιχείρησης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages