ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΛΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΛΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ

Με τη δέουσα λαμπρότητα αλλά κυρίως ηχηρά μηνύματα ενότητας, τιμήθηκε ο Προστάτης των Φιλιατών Άγιος Χαράλαμπος με πάνδημη συμμετοχή πιστών και φορέν. 
Η γιορτή κορυφώθηκε με την παρουσία του Φιλιατρινού στην καταγωγή Αρχηγού του ΓΕΣ Χαράλαμπου Λαλούση, που τιμήθηκε από το Δήμο και στο πρόσωπό του ξεχωριστές ήταν οι αναφορές από το Δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη αλλά και από τον Στρατηγό ε.α. κ. Βορρέ. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που τιμήθηκε εν ενεργεία ανώτερος αξιωματικός του Ελληνικού στρατού.
Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού συγκινημένος μίλησε για τη μεγάλη τιμή που γίνεται ανήμερα της εορτής του και αναφέρθηκε στα βιώματά του από τα παιδικά του χρόνια, τους δασκάλους του, και, την περιοχή που μεγάλωσε. 
«Θα είμαι δίπλα σας ως Φιλιατρινός» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Α/ΓΕΣ για να στείλει ακολούθως ένα ηχηρό μήνυμα «να μην φοβάστε κάτι, ο Ελληνικός Στρατός είναι έτοιμος, είναι αποφασισμένος, έχει όλες τις δυνατότητες να αντιμετωπίσει κάθε απειλή. Κι όσο και να φωνάζουν οι απέναντι, απλώς φωνάζουν. Ενωμένοι πορευόμαστε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages