ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΩΝ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΑΡΙΤΣΗΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΩΝ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΑΡΙΤΣΗΣ

To έργο του «Βιολογικού Καθαρισμού Γαργαλιάνων» είναι ένα κρίσιμο για την πόλη περιβαλλοντολογικό έργο, για το οποίο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε εγγυηθεί για την διασφάλιση της χρηματοδότησης του. Κατά την διάρκεια της θητείας μου ως Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης αλλά και ως Υπουργός Εσωτερικών, στάθηκα αρωγός στον Δήμο Τριφυλίας στην προσπάθεια του για την επιτάχυνση της ωρίμασης του έργου και της υποβολής αίτησης χρηματοδότησης, με την συνδρομή της Ειδικής Γραμματείας Αποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών και της αρμόδιας Διαχειριστικής Αρχής του ΥΜΕΠΕΡΑΑ.
Με ανησυχία παρακολουθώ ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει υποβληθεί η σχετική αίτηση από τον δήμο Τριφυλίας και κυριαρχεί μια άγονη αντιπαράθεση εις βάρος του έργου.
Θα παρότρυνα τον Δήμο Τριφυλίας να ακολουθήσει το παράδειγμα του έργου για το «Αλιευτικό Καταφύγιο Μαραθούπολης», όπου η συνεργασία Κυβέρνησης, Περιφέρειας και Δήμου κατάφεραν να ξεπεράσουν πολύ σημαντικά εμπόδια και ελλείψεις και εξασφάλισαν την χρηματοδότηση του, η οποία βρίσκεται πλέον σε διαγωνιστική διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages