ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Το Λιμενικό Ταμείο Ν. Μεσσηνίας προκηρύσσει νέο δημόσιο φανερό πλειοδοτικό διαγωνισμό, για την παραχώρηση χρήσης ακινήτου (κατάστημα Σπύρου Μαρτσέλου) του Λιμενικού Ταμείου, που βρίσκεται στο λιμάνι της Κυπαρισσίας, εντός χερσαίας ζώνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ/τος 715/1979. 
Το ακίνητο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ο διαγωνισμός θα γίνει στην Καλαμάτα και στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου Ν. Μεσσηνίας (Μιαούλη 30) ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής την 13 Φεβρουαρίου 2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12 μεσημβρινή (πέρας κατάθεσης δικαιολογητικών). Το ελάχιστο του μηνιαίου ανταλλάγματος από την χρήση του χώρου, ορίζεται στο ποσό των 500,00 (πεντακοσίων) ευρώ. 
Η παραχώρηση χρήσης του ακινήτου είναι για 12 χρόνια. Λεπτομέρειες αναφέρονται στην αναλυτική διακήρυξη. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages