Κατά πλειοψηφία το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Πελοποννήσου - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020

Κατά πλειοψηφία το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Πελοποννήσου

Συνεδρίασε την Δευτέρα 27/01 το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου – Το ένα εκ των δυο θεμάτων στην χαρακτηρισμένη ως κατεπείγουσα συνεδρίαση αφορούσε στο φετινό πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου 
– Το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία… Εν μέσω εντάσεων έγινε η συζήτηση για το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην συνεδρίαση του ΠεΣυ. Αρχικά τον λόγο πήρε η εισηγήτρια κα.Άννα Καλογεροπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην στόχευση του προγραμματισμού της Περιφερειακής Αρχής, τον οποίο και παρουσίασε, τονίζοντας πως σκοπός είναι η ανάδειξη της Πελοποννήσου ως έναν ελκυστικό και ασφαλή προορισμό δώδεκα μήνες τον χρόνο. “Θέλουμε να προσελκύσουμε τουρίστες όλων των ηλικιών και κατά προτίμηση υψηλής τουριστικής δαπάνης. Έχουμε κάνει τροποποιήσεις σε συνέχεια της παρουσίασης του προγράμματος τουριστικής προβολής αφουγκραζόμενοι όλες τις απόψεις. Τα πιο ισχυρά μας χαρτιά είναι οι πολιτιστικοί μας χώροι και τα προϊόντα μας,που είναι ισχυροί πρεσβευτές μας”, ανέφερε μεταξύ άλλων. 
 Στην συνέχεια η κα.Ντίνα Νικολάκου – εισηγήτρια από την παράταξη του Πέτρου Τατούλη – κατηγόρησε ευθέως την Περιφερειακή Αρχή για αντιγραφή του προγράμματος που παρουσίασε από άλλη Περιφέρεια, κάνοντας μάλιστα λόγο για “πολιτική απάτη”. “Δεν έχω ξαναδεί μεγαλύτερη προσβολή εισήγησης όλα τα χρόνια της πορείας μου.Δεν υπήρχε κάποιος που να ασχοληθεί μισή ώρα και να φέρεται σήμερα ένα πρόγραμμα που να έχει αναφορά στην Πελοπόννησο; Αντιγράψατε κατά γράμμα το πρόγραμμα της Δυτικής Μακεδονίας και ήρθατε εδώ με πολιτική απάτη. Απαξιώσατε την διεύθυνση τουρισμού. Δεν ασχοληθήκατε καν να βγάλετε το κόμμα, απλά αλλάξατε δυο λέξεις και φέρατε ένα πρόγραμμα που έχει άλλη στόχευση”, ανέφερε η κα.Νικολάκου, ενώ συμπλήρωσε: “Να αποσυρθεί άμεσα αυτή η ντροπή!Μην κοροϊδεύετε τα μέλη του ΠεΣυ και τους επιχειρηματίες τουρισμού. Η Μακεδονία πλήρωσε μια εταιρεία για να βγάλει αυτόν τον στρατηγικό της σχεδιασμό και εμεις το πήραμε και το φέραμε σαν δικό μας. Αυτό δεν είναι σωστό. Να ζητήσετε συγνώμη από το σώμα για την κακή αντιγραφή και αυτό το κατάπτυστο κείμενο.Το πρόγραμμα αυτό που φέρατε δεν πρόκειται να περάσει – όσο πολιτικό μέσον και αν βάλετε, ακόμα και τον ίδιο τον Υπουργό – γιατί δεν έχετε κάνει απολογισμό”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages