ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΒΡΕΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020

ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΒΡΕΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Για 17η χρονιά το Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» από την Eurobank
Με το Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» κάθε χρόνο η Eurobank επιβραβεύει τους αριστούχους απόφοιτους που πρωτεύουν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Στα 17 χρόνια που μετρά αυτή η δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, βραβεύθηκαν 18.585 αριστούχοι.
Κάθε χρόνο, με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, επιβραβεύει έναν αριστούχο απόφοιτο σε κάθε Λύκειο της Ελλάδας, εκείνον που συγκεντρώνει τον υψηλότερο αριθμό μορίων στις πανελλαδικές εξετάσεις στο σχολείο του, ο οποίος λαμβάνει και ως έπαθλο 800 ευρώ.
Έτσι σε μία ζεστή και συγκινητική εκδήλωση ο όμιλος βράβευσε το απόγευμα της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, 64 αριστούχους μαθητές από σχολεία της Αρκαδίας, της Αργολίδας, της Λακωνίας, της Κορινθίας, της Μεσσηνίας και της Ηλείας.
Από την Μεσσηνία βραβεύτηκαν 13 αριστούχοι, εκ των οποίων και τρεις από σχολεία της Τριφυλίας, ενώ διακρίθηκε για 5η φορά, το 4ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας.
Από την Τριφυλία βραβεύτηκαν ο Παρασκευάς Μεϊντάνης από το ΓΕΛ Φιλιατρών, που πέρασε στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αντώνης Σπυρόπουλος από το ΓΕΛ Γαργαλιάνων που πέρασε στο Τμήμα Φιλολογίας Αθηνών και η Μπεγκάϊ Νιόφτιμε του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, που πέρασε στο τμήμα Οδοντιατρικής του Αριστοτέλειου Παν. Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages