Ο ΝΙΚΑΣ ΛΥΠΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ..ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΝΙΚΑΣ ΛΥΠΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ..ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

“Σε κάθε περίπτωση εμείς απλώνουμε το χέρι της συνεννόησης για τα μεγάλα ζητήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε” δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, εκφράζοντας λύπη “για τα συμβαίνοντα στο Περιφερειακό Συμβούλιο”. Στην πιο πάνω δήλωση προέβη ο περιφερειάρχης στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, σήμερα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στην Τρίπολη, σημειώνοντας ειδικότερα:
 “Λυπόμαστε κι εγώ και οι 17 σύμβουλοι που είναι μαζί μου, για τα συμβαίνοντα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Δεν είναι τρομερά βεβαίως αυτά που συμβαίνουν, αν σκεφτούμε ότι εγκαίρως ψηφίσαμε και τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμό και προωθήσαμε και το ζήτημα της τουριστικής προβολής, όλα τους κρίσιμα ζητήματα -κι αυτά παρά τις προσφυγές οι οποίες έχουν γίνει, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν εμπόδια στην εξέλιξη αυτών των μεγάλων ζητημάτων. Ακούγονται όμως πολλά και διάφορα, ιδιαίτερα από τον προηγούμενο περιφερειάρχη ο οποίος σε κάθε συνεδρίαση επιτίθεται είτε στον κ. Μητσοτάκη, είτε στον κ. Σαμαρά, είτε στον κ. Καραμανλή, με τους οποίους θεωρεί τον εαυτό του ισοϋψή. Προφανώς είναι αντιληπτό ότι σε όλα αυτά δεν χωρούν λογικές απαντήσεις. Εκείνο, όμως, το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι επλήγη η Μεσσηνία, η περιοχή από την οποία προέρχομαι, εξ αιτίας συμπεριφορών του προηγούμενου περιφερειάρχη προς αντιπεριφερειάρχες· και αυτά τα οποία έγιναν με τον αείμνηστο Χρήστο Μαλαπάνη και στη συνέχεια με την κυρία Αλειφέρη -όλα αυτά τα οποία συνέβησαν- διέλυσαν κυριολεκτικά τον διοικητικό μηχανισμό σε μια μεγάλη περιοχή. 
Κι αυτά δεν πρέπει να ξανασυμβούν. Και σε κάθε περίπτωση, εμείς απλώνουμε το χέρι της συνεννόησης για τα μεγάλα ζητήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν έχουν πλέον σημασία οι εκλογές, τελειώσανε. Ας αποδεχθούμε το αποτέλεσμα κι ας προχωρήσουμε μπροστά. Τον κόσμο τον ενδιαφέρει το έργο και η αντιμετώπιση προβλημάτων και όχι οι κοκορομαχίες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages