ΝΕΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ-VIDEO - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

ΝΕΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ-VIDEO


Την υλοποίηση νέου χρηματοδοτικού προγράμματος για όλους τους δήμους της χώρας το οποίο θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα αποκάλυψε κατά διάρκεια επίσκεψης του στην πόλη της Κυπαρισσίας ο υπουργός εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος σε εθιμοτυπική συνάντηση στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ. 
Ο αρμόδιος υπουργός εσωτερικών συνομιλώντας με το δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη υποσχέθηκε ότι η περιοχή μας θα έχει το μερίδιο που της αναλογεί καθώς ενημερώθηκε για την ατζέντα προβλημάτων που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή και το Δήμο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα του οδικού άξονα που συνδέει το Καλονερό με την Τσάκωνα, το μεγάλο ζήτημα που προέκυψε με το Προεδρικό Διάταγμα για την προστασία του Κυπαρισσιακού Κόλπου, θέματα υποδομών καθώς και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία το οποίο μπορεί να αξιοποιήσει ο Δήμος Τριφυλίας μέσα από τα προγράμματα του υπουργείου εσωτερικών. Τέθηκε επίσης το θέμα του προσωπικού για την ΔΕΥΑΤ, ζητήματα πρωτογενούς τομέα όπως η χαμηλή τιμή του ελαιολάδου που γονατίζει την τοπική οικονομία.
Αναφορά στα προβλήματα της περιφέρειας και της περιοχής έκανε μεταξύ άλλων στην σύσκεψη και ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. ΣΤΑΘΗΣ Αναστασόπουλος, η δήμαρχος Οιχαλίας κα Γεωργακοπούλου  που ήταν παρών καθώς επίσης και οι βουλευτές του νομού μας Περικοπής ΜΑΝΤΑΣ και Μίλτος Χρυσομάλλης. Καταλήγοντας ο κύριος Θεοδωρικάκος υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί μελλοντικά και πάλι την περιοχή μας έτσι ώστε να δει από κοντά την ομορφιά που εξάγει ο τόπος μας όχι μόνο η Κυπαρισσία αλλά και ηευρύτερη περιοχή της.


www.kyparissianews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages