ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020

ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο εκλεγείς πρώτος των πρώτων σε σταυρούς προτίμησης με το συνδυασμό «Άνοδος Τριφυλίας» του δημάρχου, Γιώργου Λεβεντάκη, είχε οριστεί το Σεπτέμβριο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Καθαριότητας, με παραγωγή έργου στους τομείς ευθύνης του, αλλά ο κ. Λεβεντάκης τον έπαυσε με νόμιμες διαδικασίες εξαναγκάζοντάς τον σε παραίτηση στις 28 Δεκεμβρίου, μετά από όσα είπε ο κ. Ασημακόπουλος σε βάρος των κ.κ. Παναγιώτη Κατσίβελα και Δημήτρη Δριμή, όντας δημαρχεύων στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας στις 27 Δεκεμβρίου. 
Ο κ. Ασημακόπουλος την επόμενη κιόλας μέρα, στις 29 Δεκεμβρίου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξέφρασε δημόσια συγγνώμη σε Κατσίβελα και Δριμή, στους δημοτικούς συμβούλους και τους πολίτες της Τριφυλίας, θέτοντας παράλληλα την παραίτησή του στη διακριτική ευχέρεια του δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου, Λεβεντάκη, μετά όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας την 27η Δεκεμβρίου και προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Λεβεντάκη.
 Ο κ. Λεβεντάκης έκανε αποδεκτή, στη συνέχεια την παραίτηση του κ. Ασημακόπουλου αναλαμβάνοντας ο ίδιος τα καθήκοντα αντιδημάρχου καθαριότητας μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου οπότε και ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει αρμοδιότητες Καθημερινότητας και Καθαριότητας ο μέχρι τότε αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Παραγωγής, Αλέκος Κουτρουμπής και στη θέση του ο Σωτήρης Μπακούρος. 
 Με την υπ’ αρ. 419/2020 απόφαση δημάρχου Τριφυλίας με θέμα «Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων σε Αντιδημάρχους Δήμου Τριφυλίας» ο κ. Λεβεντάκης «ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Τροποποιεί την Α.Δ. 209/2020 περί ορισμού Αντιδημάρχων Δήμου Τριφυλίας ως εξής: 
1.Ορίζει Αντιδήμαρχο Πρασίνου τον κ. Ασημακόπουλο Γεώργιο του Ιωάννη µε θητεία από 14-03-2020 μέχρι 04-09-2020 και μεταβιβάζει την αρμοδιότητα εποπτείας και ευθύνης, όπως παρακάτω: αρμοδιότητες πρασίνου – σχεδιασμού και εποπτείας αρμοδιότητες συντήρησης πρασίνου αρμοδιότητες κοιμητηρίων…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages