ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΖΗΤΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020

ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΖΗΤΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνάντηση με θέμα τις επιπτώσεις των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού SARS-CoV-2 (COVID-19) στις επιχειρήσεις, πραγματοποιήθηκε μεταξύ του βουλευτή Μεσσηνίας Περικλή Μαντά και του προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλη Ξυγκώρου, μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή. 
Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Μαντάς είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο επαγγελματικός και εμπορικός κόσμος της Μεσσηνίας, κυρίως όσον αφορά στα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού. 
 Ειδικότερα ο κ. Ξυγκώρος ενημέρωσε τον κ. Μαντά για τις θέσεις του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και συγκεκριμένα για τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που εξήγγειλε η κυβέρνηση, τα οποία κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Ωστόσο ο κ. Ξυγκώρος επισήμανε ότι αυτά δεν θα πρέπει να περιορίζονται μόνο στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου που πλήττονται άμεσα από τον κορωνοϊό, αλλά να επεκταθούν σε ολόκληρη την χώρα. 
Σύμφωνα με τον κ. Ξυγκώρο οι επιπτώσεις των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού πλήττουν έμμεσα πάρα πολλές επιχειρήσεις που σχετίζονται με τη διενέργεια συνεδρίων, την πραγματοποίηση εκδρομών, τον τουρισμό εν γένει, αλλά και άλλες εμπορικές δραστηριότητες, ενώ δεν περιορίζονται μόνο σε τρεις νομούς, αλλά επηρεάζουν όλη την επικράτεια. Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να σχεδιαστούν επιπλέον εθνικά μέτρα ανακούφισης που να αφορούν ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων και να βασίζονται στην αναστολή καταβολής ασφαλιστικών εισφορών και τραπεζικών δόσεων για ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages