Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΣΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΠΥΛΟ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΣΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΠΥΛΟ

Η Ολυμπιακή Φλόγα των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο 2020, που θα ξεκινήσει, μετά την τελετή αφής, από την Αρχαία Ολυμπία σήμερα Πέμπτη 12 Μαρτίου το ταξίδι της σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί κανονικά βάσει του ΦΕΚ αριθ. Φύλλου 723/6-3-2020 της απόφασης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που ελήφθη μετά την συνεδρίασης της 9ης Μαρτίου.
Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει από την πόλη της Κυπαρισσίας την Πέμπτη 12 Μαρτίου, με ώρα άφιξης 17.10 μ.μ. στο ύψος του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου. Κατόπιν η φλόγα θα συνεχίσει με λαμπαδηδρομία μέχρι την κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας (παλιά wind) και θα συνεχίσει μέχρι την διασταύρωση των Ελ. Βενιζέλου και Αθ. Γρηγοριάδου.
Ο Νίκος Φρούσσος και ο Ιωάννης Καλογερόπουλος θα είναι οι λαμπαδηδρομείς της Τριφυλίας. Συνοδοί θα είναι οι, Θεοδωρακόπουλου Ελένη, Αλεξόπουλος Παναγιώτης, Μπάκα Σταυρούλα, Γουντγειτ Λουις, Ψυρρού Ελένη και Δημητρακάκης Γεώργιος.
Η διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας στη Μεσσηνία
Στη συνέχεια η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει από την Πύλο, τη γενέτειρα του Ολυμπιονίκη Κωστή Τσικλητήρα. Στις 7.30 το απόγευμα θα φτάσει στη Μεσσήνη, ενώ ακολούθως θα πάει στην Καλαμάτα, όπου και θα διανυκτερεύσει.
Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή προτρέπονται οι δήμαρχοι των πόλεων από τις οποίες θα περάσει η Ολυμπιακή Φλόγα να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages